Ρούλα Πισπιρίγκου: Το μήνυμα στον Μάνο Δασκαλάκη - «Να έρθει σε επισκεπτήριο να ρωτήσει αν σκότωσα τα παιδιά μας»

«Δεν σκότωσα εγώ τα παιδιά μου» λέει η 33χρονη μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού – Μέσα στην εβδομάδα θα καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης – Ίχνη ασφυξίας σε Μαλένα και Ίριδα

Μήνυμα – πρόσκληση στον Μάνο Δασκαλάκη απηύθυνε μέσω των φυλακών Κορυδαλλού, όπου βρίσκεται προφυλακισμένη η Ρούλα Πισπιρίγκου

Η 33χρονη, σύμφωνα με το Star, κάλεσε τον εν διαστάσει σύζυγό της να πάει στο σωφρονιστικό κατάστημα και να τη δει. «Αν θέλει να έρθει σε επισκεπτήριο να με ρωτήσει αν σκότωσα τα παιδιά μας», λέει.

τΜετά τον εντοπισμό κεταμίνης στην 9χρονη Τζωρτζίνα, αλλά και την έρευνα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, που σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν ίχνη ασφυξίας, η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση. «Δεν σκότωσα εγώ τα παιδιά μου» επανέλαβε.

Μάλιστα, η ίδια παραδέχεται ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση. «Ενώ είχα χωρίσει με τον Μάνο είχα βρεθεί με ένα άτομο» είπε. Η 33χρονη υποστηρίζει ότι έχει μηνύματα από τον πρώην σύζυγό της, που της λέει να βρει έναν καλό άνθρωπο

Τι είχε πει ο Μάνος Δασκαλάκης

Η νέα παρέμβαση της Ρούλας Πισπιρίγκου έρχεται μετά τις δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη στην Αγγελική Νικολούλη.

«Θα σταθώ απέναντί της. Αν σκεφτόμουν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, θα την είχα σκοτώσει, δε θα φτάναμε μέχρι εδώ, ούτε μέχρι τη σύλληψη. Μιλάμε για τα παιδιά μου, ποιος πατέρας θα άφηνε τα παιδιά του έτσι; Εάν αποδειχθεί και για τα άλλα δύο παιδιά, για εμένα δεν υπάρχει τιμωρία. Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί της. Θα τη σκοτώσω και ας μπω εγώ φυλακή μετά» είχε πει χαρακτηριστικά.

Ίχνη δείχνουν ασφυξία για τη Μαλένα και την Ίριδα

Παράλληλα, οι αρμόδιες αρχές θεωρούν ότι βρίσκονται πολύ κοντά στον εντοπισμό των αιτιών θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρχές έχουν εντοπίσει ίχνη που αποδεικνύουν ότι ο θάνατος των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη προήλθε από ασφυξία.

Μέσα στην εβδομάδα η Ρούλα Πισπιρίγκου θα καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης.