Ριζικά ανακαινισμένο το στάδιο Δερύνειας

Ριζικά ανακαινισμένο και με προσθήκη παρκέ θα δίνει πλέον άλλο χρώμα στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και στους αγώνες της Αναγέννησης τόσο στο βόλει  ανδρών, όσο και στων γυναικών.

Στο παρκέ πάτησαν πρώτες οι ομάδες των Ακαδημιών της Αναγέννησης που άρχισαν τις προπονήσεις τους ενώ την περασμένη Κυριακή έβαλε μπρος η γυναικεία ομάδα των «πρασίνων» με προπονήτρια – παίκτρια την έμπειρη Μιροσλάβα Γκρίμπαν – Στεφανίδη. Την Τετάρτη το βράδυ επέστρεψε στη Δερύνεια και ο Ελληνοαλβανός κόουτς Γιόβαν Μέλκας που μετά από ένα χρόνο παρουσίας στο ΑΠΟΕΛ επέστρεψε ως χεντ κόουτς της ανδρικής Αναγέννησης.

Στη γυναικεία ομάδα που αρχίζει τις υποχρεώσεις της στις 16 Οκτωβρίου απέναντι στην πολύ φιλόδοξη φέτος Τεχνοοικία ΑΕΚ ο προγραμματισμός προβλέπει την ενίσχυση με δυο ξένες (σ.σ. υπάρχουν ήδη συζητήσεις), ενώ ψάχνουν άλλη μια Κύπρια παίκτρια για την αντικαταστάτρια της Αιμιλίας Δημητρίου που μεταγράφηκε στην Τεχνοοικία ΑΕΚ.

Ο προγραμματισμός των Ανδρών μπαίνει στα βαθιά με την έλευση Γ. Μέλκα. Η ομάδα θα ενισχυθεί με τρεις ξένους ενώ η ομάδα θα βασιστεί στο δικό της ντόπιο υλικό και στις ακαδημίες. Η ομάδα αρχίζει τις υποχρεώσεις της στις 12 Οκτωβρίου με τον νεοφώτιστο Εθνικό Λατσιών.

Ο υπεύθυνος των πετοσφαιρικών ομάδων της Αναγέννησης Νίκος Λίλλης ανέφερε στην Ομοσπονδία της ΚΟΠΕ ότι ο φετινός στόχος των ομάδων της Αναγέννησης είναι η αξιοπρεπής πορεία σε Άνδρες και Γυναίκες. «Εξάλλου», ανέφερε ο κ.Λίλλης στόχος μας είναι η ανάπτυξη και τα «φυτώριά» μας».