Ρετρό: Όταν ο δήμαρχος Αγίας Νάπας έπαιζε...μπάλα (photo)

Ρετρό φωτογραφία από το 1995 και τα νιάτα του όταν έπαιζε μπάλα στα δεύτερα της Α.Ο.Α.Ν, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο δήμαρχος Αγίας Νάπας, Γιάννης Καρούσος, με τα...likes να πέφτουν "βροχή"!

Προπονητής ήταν ο κ. Ζουβάνη και όπως αναφέρει ο δήμαρχος, σχεδόν όλη η τότε γενιά των Αγιαναπιτών πέρασε απο την ομάδα.

Βέβαια, άδραξε την ευκαιρία να υπενθυμίσει στον κόσμο της Αγίας Νάπας πόσο πολύ χρειάζεται η ομώνυμη ομάδα τη στήριξή του, κυρίως φέτος που ο πήχης είναι ψηλά.

Διαβάστε τι έγραψε ο κ. Καρούσος και δείτε τη φωτογραφία πιο κάτω:

Η ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα, τα "δεύτερα" της Α.Ο.Α.Ν την οποία τίμησα και εγώ οπως και τόσοι άλλοι συνδημοτες μας τη φανέλα της. Φωτογραφία είναι το 1995 (υπολογίζω) στη Β κατηγορία με προπονητή τον Zouvanis Zouvani σχεδόν όλη η τότε γενιά των Αγιαναπιτών πέρασε απο τη ομάδα η οποία προέκυψε απο την ενοποίηση το 1990 των 2 τότε σωματείων της ΕΝΑΝ ( ένωση νέων Αγίας Νάπας) και της ΑΠΕΑΝ ( Αθλητική ποδοσφαιρική Ένωση Αγίας Νάπας) δημιουργώντας μια ομάδα καθάρα ανεξάρτητη απο κομματικές σκοπιμότητες το 1990 . Η ομάδα χρειάζεται τη στήριξή μας αυτές τις μέρες ας θυμηθούμε το γιατί και ας την στηρίξουμε γιατί ο πήχης είναι πολύ ψηλά.

Για όσους αναρωτιούνται που είμαι, είμαι ο δεύτερος καθήμενος απο δεξιά προς αριστερά.