Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του Κυπριανού - «Ένιωσα τη μαχαιριά…»


Ο Πάτερ Χριστόδουλος, ο πατέρας του αδικοχαμένου στα Τέμπη, Κυπριανού Παπαϊωάννου, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον αν περιμένει δικαίωση αλλά και για το προφητικό όνειρο που είχε δει ο παππούς του άτυχου νεαρού.

«Ώρες, ώρες είμαστε άνθρωποι και λυγίζουμε. Είναι κάτι που δεν αντιμετωπίζεται. Έναν χρόνο πριν ο πάππους του Κυπριανού είχε δει όνειρο τον θάνατό του», αποκάλυψε αρχικά ο Πάτερ Χριστόδουλος.

Σχετικά με το όνειρο του παππού του, είπε πως, «ο Κυπριανός, μού έλεγε “μπαμπά εννά προλάβουμε να κάνουμε τους γάμους”;. Το βράδυ του δυστυχήματος, θυμήθηκα το όνειρο. Όταν πληροφορήθηκα από τη σύντροφο του γιου μου ότι έγινε το δυστύχημα, θυμήθηκα το όνειρο του παππού και ένιωσα μέσα μου ότι αυτό είναι σοβαρό. Είπα ότι αν έκοψε εισιτήριο για μπροστά-μπροστά, είδα τι είχε γίνει και μάτωσε η ψυχή μου. Είναι όπως όταν σου βάζουν ένα μαχαίρι και τρέχει αίμα στην καρδιά σου».

Kληθείς να σχολιάσει την απόδοση δικαιοσύνης, ο Πάτερ Χριστόδουλος είπε: «Από πού να ζητήσω δικαίωση από τους ανθρώπους; Για όνομα του Θεού, οι άνθρωποι μπορούν να μου δώσουν δικαιοσύνη; Ο Θεός τη δίνει. Δε με ενδιαφέρει η τιμωρία, ποιος είμαι εγώ για να τιμωρήσω; Το πρόβλημά μου εμένα ως πατέρας ήταν να βρω το σώμα του. Όταν είδα το παιδί και ήταν ακέραιο, το πρόσωπό του ήταν ήρεμο, χτυπημένο με μώλωπες, είδα τη ψυχή του μέσα από αυτό και ησύχασα. Όταν έφεραν το σώμα του στην Κύπρο και άνοιξα τη σακούλα, το περιποιήθηκα μαζί με τα αδέλφια του και την παπαδιά. Πολλές φορές ένιωσα τη μαχαιριά όταν δεν με άφηναν να το δω. Ήθελαν να μου το δώσουν πακέτο, να το θάψω πακέτο. Και τους το είπα, ό,τι έχει μείνει να μου το δώσουν να το θάψω».

Πηγή: 24newscy