Πυρκαγιές σε Αγία Νάπα και Αυγόρου


 Πυρκαγιά σε εργαστήριο επιδιόρθωσης ηλεκτρικών συσκευών έθεσε σε κινητοποίηση χθες βράδυ την Πυροσβεστική Υπηρεσία στην Αγία Νάπα.

 Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής γύρω στις 23:30 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε εργαστήριο επιδιόρθωσης ηλεκτρικών συσκευών στον ισόγειο χώρο πολυκατοικίας στην οδό Καταλυμάτων, στην Αγία Νάπα. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 23:49. Η πυρκαγιά προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές σε μέρος του εξοπλισμού του εργαστηρίου. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση αυλών τυλιχτήρα και αναπνευστικών συσκεύων, και προληπτική εκκένωση των δύο διαμερισμάτων της πολυκατοικίας. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνηθηκαν επί τόπου σε συνεργασία με την Αστυνομία και φαίνεται εκ πρώτης όψεως, η πυρκαγιά να προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα.

 Πυρκαγιά και σε ατμοκαθαριστήριο

Λίγες ώρες αργοτερα, ξέσπασε πυρκαγιά σε εφαπτομένο χώρο, ο οποίος αποτελούσε μέρος ατμοκαθαριστήριου στον δρόμο Αυγόρου–Φρενάρους. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 05:13. 

Από την πυρκαγιά υπέστη εκτεταμένες ζημιές μέρος του εξοπλισμού. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.                  

 Πηγή:ΚΥΠΕ