Πυρκαγιές απειλούν περιβόλια Δερυνειωτών!(Τελευταίες εξελίξεις)

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι πυροσβεστικές δυνάμεις της ΚΔ,  καθώς τεράστιες φλόγες αυτή τη στιγμή απειλούν φυλάκιο των Ηνωμένων Εθνών και περιβόλια Δερυνειωτών κοντά στην κατοικημένη περιοχή. Οι φλόγες βρίσκονται πλησίον ναρκοπεδίου του τουρκικού στρατού. 

Σε ρίψεις νερού προβαίνει η Πυροσβεστική Υπηρεσία στη νεκρή ζώνη Δερύνειας.  Με συνοδεία οχημάτων των Ηνωμένων Εθνών,  3 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας και το ένα του τμήαμτος δασών, εισέρχονται στη νεκρή ζώνη καθώς η πυρκαγιά απειλεί ανεξέλεγκτα να επεκταθεί στην κάτω Δερύνεια και την κατεχόμενη Αμμόχωστο καθώς και στο φυλάκιο στο οδόφραγμα Δερύνειας.

Σε μια άλλη εξέλιξη κινητοποιήθηκε ο τουρκικός στρατός, καθώς με μπουλντόζα ανοίγει αντιπυριδική λωρίδα ενώ βυτιοφόρα του τουρκικού στρατού αναμένουν το μέτωπο της πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με τον "ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ", πυροσβεστικό όχημα της Δημοκρατίας βρίσκεται σε απόσταση 80 μέτρων από την μπουλντόζα του κατοχικού στρατου, ενώ εμφανίστηκε για πρώτη φορά πυροσβεστικό όχημα των κατεχομένων και άντρες του κατοχικού στρατού.




ΠΗΓΗ:Φιλελεύθερος

ΒΙΝΤΕΟ: alphanews.live