Πυρίλλης: Στο Παραλίμνι η καλύτερη επένδυση


Πεπεισμένος ότι με τα έργα που τροχοδρομούνται τα επόμενα χρόνια στο Παραλίμνι, όποιος επενδύσει σήμερα στην περιοχή θα βγει κερδισμένος εμφανίσθηκε μιλώντας στη διαδικτυακή εκπομπή Insider στον Active και στον Σωκράτη Ιωακείμ ο Δήμαρχος Παραλιμνίου Θεόδωρου Πυρίλλης.

Ο κ. Πυρίλλης ανέφερε πως με το έργο της μαρίνας Παραλιμνίου η κατασκευή της οποίας αρχίζει το καλοκαίρι καθώς και με τα άλλα έργα που τροχοδρομούνται στην περιοχή, είτε από κονδύλια του Δήμου, είτε από ευρωπαϊκά κονδύλια, συνεισφορά του κράτους και έργα του ιδιωτικού τομέα θα βελτιώσουν πολύ την εικόνα της περιοχής.

Εμφανίσθηκε παράλληλα ιδιαίτερα αισιόδοξος για την πορεία του τουρισμού, τονίζοντας πως είναι πεπεισμένος πως αρχής γενομένης από το φετινό Σεπτέμβριο θα επιστρέψουν οι τουριστικές αφίξεις στα επίπεδα που ήταν το 2019.

Για τη ζημιά που υπέστη ο Δήμος από την πανδημία μέχρι σήμερα στα έσοδα του, ανέρχεται όπως μας ανέφερε στα €3 εκατ. χαρακτηρίζοντας ωστόσο την κατάσταση ως διαχειρίσιμη.

Τέλος, ανέφερε πως η απόφαση του να μην επαναδιεκδικήσει τη Δημαρχία Παραλιμνίου είναι οριστική και αμετάκλητη σημειώνοντας πως δύο θητείες είναι υπέραρκετες για να επιτελέσει κάποιος έργο.