Πυρίλλης: Έτοιμοι σε δύο μήνες οι δύο όροφοι στο ΓΝ Αμμοχώστου - Οι...μπηχτές για κάποιους βουλευτές


Σε δηλώσεις στις οποίες προέβη μετά το τέλος της επίσκεψης του Προέδρου Αναστασιάδη, ο Δήμαρχος Παραλιμνίου ανέφερε ότι σε δύο μήνες θα είναι έτοιμοι οι δύο όροφοι στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου. Συνεπώς θα επανέλθει η κανονικότητα και θα μπορούν να λειτουργήσουν ομαλά όλες οι πτέρυγες.

Σχετικά με τους αιμοκαθαιρόμενους, τόνισε ότι προχωρούν οι διαδικασίες για την εξεύρεση γιατρού, ενώ προειδοποιεί όσους προσπάθησαν να μεταφέρουν προσωπικό από ΓΝ Αμμοχώστου σ' αυτό της Λάρνακας, "να μην ξανατολμήσουν"!

Διαβάστε τις δηλώσεις του κ. Πυρίλλη:

Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου τόνισε αρχικά: "Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στον ΠτΔ, διότι, χάρη στις δικές του προσπάθειες ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα και αρχίζουν οι εργασίες για αποπεράτωση δύο ορόφων, με μια δαπάνη της τάξεως του 1,7 εκ. Το έργο θα είναι έτοιμο σε δύο μήνες. Με αυτό τον τρόπο η πτέρυγα της covid-19 θα λειτουργεί ως ανεξάρτητη μονάδα. Ως εκ τούτου, οι υπόλοιπες μονάδες θα βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία". 

Επίσης, σχετικά με τους αιμοκαθαιρόμενους, ο δήμαρχος ανέφερε ότι "προχωρούν οι διαδικασίες για την εξεύρεση γιατρού, ο οποίος θα δώσει λύσεις και θα βοηθήσει τους ασθενείς μας". 

Ο κ. Πυρίλλης ευχαρίστησε και την διευθύντρια του Νοσοκομείου, Αμαλία Χατζηγιάννη, η οποία όπως τόνισε "αποτελεί τον κινητήριο μοχλό αυτού του Νοσοκομείου και δίνει τη ψυχή της σε αυτό τον χώρο".

Τέλος ανέφερε πως, "κάποιοι στη Βουλή οι οποίοι ένεγραψαν θέματα απομάκρυνσης προσωπικού από αυτό το Νοσοκομείου, προς όφελος του Νοσοκομείου της Λάρνακας, να μην το ξανατολμήσουν."

neAmmochostos