Πυρίλλης: Αύριο δειγματοληψία στο Τάσος Μάρκου


Κατόπιν ενεργειών του Δήμου Παραλιμνίου διευθετήθηκε με το   Κλινικό Εργαστήριο “NIPD Genetics” όπως από αύριο Σάββατο 11/4/2020, ώρα 8 π.μ. - 4 μ.μ. να λειτουργεί ως κέντρο δειγματοληψίας (drive through) του κορωνοϊού (covid-19) για την επαρχία Αμμοχώστου, ο χώρος στάθμευσης του Δημοτικού Σταδίου Παραλιμνίου "ΤΑΣΟΣ ΜΑΡΚΟΥ".


Διαφήμιση:




Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Παραλιμνίου, οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσκομίζουν κατά τη δειγματοληψία αποδεικτικό στοιχείο (όπως βεβαίωση εργοδότη) με το οποίο να πιστοποιείται η ιδιότητα του υπαλλήλου. Η δειγματοληψία που θα γίνεται ΔΩΡΕΑΝ για τους δικαιούχους, αφορά πολίτες που πληρούν τα κριτήρια που έχει καθορίσει το Υπουργείο Υγείας και αναφέρεται σε κατηγορίες: 

- του δημοσίου και ευρύτερου δημόσιου τομέα και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με προτεραιότητα τις υπηρεσίες που εξυπηρετούν κοινό,

- της Εθνικής Φρουράς, 

- της Αστυνομίας,

- της Πυροσβεστικής, και

- του ιδιωτικού τομέα με προτεραιότητα σε επιχειρήσεις που εξυπηρετούν κοινό (π.χ. τράπεζες, ταχυδρομεία, βενζινάδικα), καθώς και σε επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου τροφίμων και ποτών (π.χ. υπεραγορές, περίπτερα, υπεραγορών, φούρνοι, κοκ).

Για περισσότερες πληροφορίες και για διευθέτηση ραντεβού μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 22267899