Πυρίλλης: «Ξυπνήσαμε από την έκρηξη και μύριζε μπαρούτι»

Τις στιγμές που έζησε μετά την έκρηξη έξω από την οικία του, περιέγραψε στην ιστοσελίδα ThemaOnline, ο Δήμαρχος Παραλιμνίου, Θεόδωρος Πυρίλλης.

Του Μιχάλη Μενελάου - tothemaonline.com

Στόχος βομβιστικής επίθεσης, έγινε γύρω στις 02:20 τα ξημερώματα της Τετάρτης 05/09 ο Δήμαρχος Παραλιμνίου, όπου βόμβα εξερράγη σε χώρο όπου διαμένει η οικιακή βοηθός του κ. Πυρίλλη.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την ιστοσελίδα το ThemaOnline, ο κύριος Πυρίλλης ανέφερε πως εκείνος και η οικογένειά του βρίσκονταν στην οικία τους τη στιγμή που εξερράγη ο εκρηκτικός μηχανισμός.  

«Κοιμηθήκαμε γρήγορα ψες το βράδυ και ξυπνήσαμε από τον θόρυβο. Βγήκα έξω και μύριζε μπαρούτι, φωτιά, καμένο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Παραλίμνιου.


Στη συνέχεια, όπως περιέγραψε, εντόπισε το σημείο της έκρηξης. «Κατάλαβα πως επρόκειτο για βόμβα και έπιασα τηλέφωνο την Αστυνομία»

Κληθείς να απαντήσει εάν υποψιάζεται κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, ο κύριος Πυρίλλης απέφυγε να σχολιάσει, καθώς δεν ήθελε να επέμβει στο έργο της Αστυνομίας.

Ερωτηθείς για τις καταγγελίες στις οποίες έγιναν και ανέφερε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κύριος Πυρίλλης, ξεκαθάρισε πως δεν επρόκειτο για καταγγελίες τις οποίες έκανε ο ίδιος στην Αστυνομία αλλά καταγγελίες από τον Δήμο Παραλιμνίου για εφαρμογή του Περί Δήμων νόμου.