Πως θα είναι ο καιρός στην επ. Αμμοχώστου

Ασταθής αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή.

Στην ατμόσφαιρα υπάρχει αραιή σκόνη που αναμένεται να υποχωρήσει αργά την Πέμπτη (22/11).

Σήμερα θα υπάρχουν περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και αυξημένες νεφώσεις που αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Σε καταιγίδα πιθανό να σημειωθεί χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και  παροδικά στα προσήνεμα παράλια το απόγευμα μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και αργότερα στα  ροσήνεμα παράλια τοπικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. 


Η θερμοκρασία στην επαρχία Αμμοχώστου, θα ανέλθει στους 23 βαθμούς και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος με ενδεχόμενο να πέσουν λίγες τοπικές βροχές ή να σημειωθεί μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα παράλια μετά τα μεσάνυχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα δυτικά τοπικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. 

Η θερμοκρασία το βράδυ στην επ. Αμμοχώστου, θα πέσει στους 12 βαθμούς και στους 6 στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση για να κυμανθεί κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή για να συνεχίσει να κυμαίνεται κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές