Το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ και το έγκυρο ρεπορτάζ του Ν.Α



Το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ για τις επερχόμενες Ευρωεοκλογές κλείδωσε επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Νέα Αμμόχωστος,αναφορικά με τη λίστα των υποψηφίων του ΔΗΣΥ, αλλά και για τον Παναγιώτη Σεντώνα, η υποψηφιότητα του οποίου γράφτηκε πρώτα σε αυτή την ιστοσελίδα.

Επίσης, την ώρα που πολλά ΜΜΕ έγραφαν ότι "η Άννα Βίσση αποδέχθηκε την πρόταση του κόμματος να κατέλθει υποψήφια" εμείς λέγαμε ότι η απάντηση της θα είναι, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, αρνητική, κάτι που επίσης επιβεβαιώθηκε! 

 
Κατά τη σημερινή διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων, λοιπόν, κατατέθηκαν πέντε υποψηφιότητες, όσες δηλαδή και οι διαθέσιμες θέσεις στο ψηφοδέλτιο, καθότι η έκτη θα καταληφθεί από τον αριστίνδην υποψήφιο που θα είναι-αν και επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, ο δημοσιογράφος Λουκάς Φουρλάς.
 
Υποψηφιότητες υπέβαλαν και θα καταλάβουν από μία θέση στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ:
 
*Ο Λευτέρης Χριστοφόρου
*Ο Νίκος Τορναρίτης
*Η Ελένη Σταύρου
*Η Τζιώρτζια Κωνσταντίνου Παναγιώτου
*Ο Παναγιώτης Σεντώνας

 

Αξίζει να σημειωθεί πως, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ΡΕΠΟΡΤΕΡ, στα γραφεία του ΔΗΣΥ για να υποβάλει υποψηφιότητα προσήλθε και ο Επαρχιακός Γραμματέας της Οργάνωσης Νέων Επιστημόνων ΔΗΣΥ Πάφου Γιώργος Πίτρος, ο οποίος ωστόσο τελικά δεν υπέβαλε υποψηφιότητα.