Πρωταράς: Χιλιάδες κόσμου στη συναυλία του Σάκη Ρουβά


«Χιλιάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον κορυφαίο Έλληνα σταρ, Σάκη Ρουβά, σε ένα φαντασμαγορικό μουσικοχορευτικό υπερθέαμα που διοργάνωσε ο Δήμος Παραλιμνίου για την Κυριακή του Κατακλυσμού στον Πρωταρά, με θέα την διάσημη παραλία Fig Tree Bay», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Παραλιμνίου.

Η δωρεάν συναυλία πραγματοποιήθηκε στην δημοτική πλατεία εκδηλώσεων Fig Tree Bay, όπου δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες από κάθε γωνιά της Κύπρου απόλαυσαν την ξεχωριστή μουσική παράσταση που διοργάνωσε ο Δήμος Παραλιμνίου.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Παραλιμνίου, Θεόδωρος Πυρίλλης, καλωσόρισε τους επισκέπτες στον Δήμο Παραλιμνίου - Δερύνειας, ενώ πριν την συναυλία είχε την ευκαιρία με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου να συναντήσουν και να ευχαριστήσουν τον Σάκη Ρουβά, προσφέροντάς του ένα αναμνηστικό δώρο".

Τη συναυλία παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, οι Δήμαρχοι Παραλιμνίου και Δερύνειας, οι κοινοτάρχες Φρενάρους και Αχερίτου, κρατικοί και τοπικοί αξιωματούχοι, βουλευτές και άλλοι προσκεκλημένοι.