Πρωταράς: Χειροπέδες σε 38χρονο που προκαλούσε οχλαγωγία σε ξενοδοχείο


Στη σύλληψη 38χρονου που μέθυσε και προκαλούσε οχλαγωγία σε ξενοδοχείο του Πρωταρά, προχώρησε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Αμμοχώστου Στιβ Θεοδούλου χθες γύρω στις 17:00, μέλη του αστυνομικού σταθμού Παραλιμνίου ανταποκρίθηκαν σε καταγγελία που αφορούσε μεθυσμένο πρόσωπο σε ξενοδοχείο στον Πρωτάρα ο οποίος ήταν επιθετικός και προκαλούσε ανησυχία σε αλλά πρόσωπα στο ξενοδοχείο.

Με την άφιξη των μελών του αστυνομικού σταθμού Παραλιμνίου εντόπισαν 38χρόνο, Σουηδό επισκέπτη ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, έλεγε ασυναρτησίες και οχλαγωγούσε, προκαλώντας διασάλευση της ειρήνης και ανησυχία.

 Ο 38χρονος συνελήφθη για τα υπό αναφορά αυτόφωρα αδικήματα και στην συνέχεια διακομίσθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι για περίθαλψη λόγω της προχωρημένης κατάστασης μέθης που τελούσε. Στην συνέχεια τέθηκε υπό κράτηση.

Αναμένεται ότι ο ύποπτος εντός της ημέρας θα κατηγορηθεί για τα αδικήματα που διέπραξε και θα γίνουν ενέργειες για άμεση καταχώρηση της υπόθεσης αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι. Ο Αστυνομικός σταθμός Παραλιμνίου διερευνά.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή είχε συλληφθεί 32χρονος, επίσης σε ξενοδοχείο, ο οποίος τελούσε υπό κατάσταση μέθης και... προκαλούσε τους αστυνομικούς σε μονομαχία.

neAmmochostos