Πρωταράς: Συνελήφθη ο 38χρονος για απόπειρα φόνου - Η κατάσταση της υγείας του 41χρονου


Δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον του 38χρονου, ο οποίος συνελήφθη γύρω στις 12:00, για τα αδικήματα της απόπειρας φόνου και της παράνομης κατοχής και μεταφοράς μαχαιριού εκτός οικίας, εξασφαλίστηκε από την Αστυνομία.

Τα δύο πρόσωπα είναι γνωστά στις Αρχές, ενώ η Αστυνομία θεωρεί δεδομένο πως οι δύο τραυματισμοί συνδέονται.

Όσον αφορά τον 41χρονο Ελληνοκύπριο, αυτός φέρει πολλαπλά ανοικτά τραύματα στο θώρακα, στην πλάτη, στην κοιλιά, στο λαιμό και στο πρόσωπο. Επίσης, ο 38χρονος δράστης, φέρει ανοικτό κάταγμα δεξιού ποδιού και αναμένεται να εισαχθεί στο χειρουργείο.

Νωρίτερα, έγινε εισαγωγή του στο χειρουργείο του Γενικού Νοσοκομείο Αμμοχώστου και αφού σταθεροποιήθηκε η κατάσταση του μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

352245888_1401820164002568_1287417730611590606.width-800

Την ίδια ώρα, οι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου επικεντρώνονται στην αναζήτηση μαρτυρίας από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης στην περιοχή.

Παράλληλα, ο 38χρονος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, για να εκδοθεί εναντίον του διάταγμα προσωποκράτησης του.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Στήβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, γύρω στις 7.30 λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για τραυματισμένο πρόσωπο στην αυλή της οικίας του στον Πρωταρά.

Όπως είπε ο κ. Θεοδούλου, μέλη της Δύναμης έσπευσαν άμεσα στη σκηνή όπου εντόπισαν 41χρονο, κάτοικο Παραλιμνίου, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, καθώς έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του ο 41χρονος διασωληνώθηκε, εισήχθη στο χειρουργείο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

88.width-800

Παράλληλα, ο κ. Θεοδούλου πρόσθεσε ότι, γύρω στις 8.15 λήφθηκε πληροφορία ότι άγνωστος άνδρας ο οποίος κρατούσε μαχαίρι βρισκόταν στο χώρο υποδοχής ξενοδοχείου στον Πρωταρά.

Συγκεκριμένα, ο άγνωστος άνδρας στην προσπάθεια του να διαφύγει, πήδηξε από περιτοιχίσματα του ξενοδοχείου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι και να ακινητοποιηθεί.

Όπως ανέφερε ο κ. Θεοδούλου, στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, όπου εντόπισαν 38χρονο από τη Λευκωσία ο οποίος επίσης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου και φέρει κάταγμα ποδιού.

Τα αίτια που οδήγησαν στον σοβαρό τραυματισμό του 41χρονου, μέχρι στιγμής, δεν έχουν διευκρινιστεί.