Πρωταράς: Στο δικαστήριο ο 23χρονος που έκοβε τα μαλλιά γυναικών


Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του θα οδηγηθεί σήμερα ο 23χρονος που συνελήφθηκε χθες ως ύποπτος για επιθέσεις κατά γυναικών και κόψιμο των μαλλιών τους στον Πρωταρά.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο μετά τα μεσάνυχτα χθες Κυριακή 14 Ιουλίου, εντοπίστηκε από Παρατηρητή της Γειτονιάς στον Πρωταρά, ένα άτομο το οποίο περιφερόταν ύποπτα στην περιοχή.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου, όπου σε σωματική έρευνα που έκαναν στον 23χρονο νεαρό, εντόπισαν στην κατοχή του ένα ψαλίδι μήκους 30 εκατοστών και συνελήφθηκε για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής επιθετικού οργάνου.

Μετά από εξετάσεις της Αστυνομία ο 23χρονος θεωρήθηκε ύποπτος, ως το πρόσωπο που αναζητείτο από την Αστυνομία σχετικά με υπό διερεύνηση υποθέσεις επιθέσεων εναντίον γυναικών και αποκοπής μέρους των μαλλιών τους με τη χρήση ψαλιδιού / μαχαιριού.
 
Τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ Ιουνίου 2017 και Ιουλίου 2019.

Με γραπτή συγκατάθεσή του, έγινε έρευνα στον τόπο διαμονής του 23χρονου, κατά την διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν σε διάφορα σημεία δέσμες / πλεξούδες μαλλιών και ένα ποδήλατο, παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιούσε ο δράστης στις επιθέσεις εναντίον γυναικών στον παραλιακό πεζόδρομο στον Πρωταρά. 

Με δικαστικό ένταλμα ο 23χρονος συνελήφθηκε και ανακρινόμενος προφορικά, φέρεται να παραδέχθηκε όλες τις υποθέσεις.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ