Πρωταράς: "Μας κατήγγειλαν γιατί απλώς στέκονταν όρθιοι κάποιοι πελάτες"


Μετά την αύξηση των κρουσμάτων και τα νέα μέτρα που επιβλήθηκαν από την Κυβέρνηση για τον covid-19, ο Αρχηγός της Αστυνομίας και η Υπ. Δικαιοσύνης έδωσαν οδηγίες όπως εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι για την πλήρη εφαρμογή των διαταγμάτων του Υπουργείου Υγείας.


Οι αγγελίες στο Νέα Αμμόχωστος διαβάζονται από χιλιάδες και έχουν αποτέλεσμα. Καταχώρησε τη δική σου 


Ήδη από τη δεύτερη μέρα εφαρμογής των μέτρων η αστυνομία έχει ξεκινήσει "σαφάρι" για ελέγχους, προκύπτοντας από αυτούς αρκετές καταγγελίες.

Σε ανακοίνωσή της η αστυνομία, θέλησε να προειδοποιήσει από την αρχή τους πολίτες για τους ελέγχους που θα ξεκινήσει, τονίζοντας ότι «στόχος της εντατικοποίησης των ελέγχων είναι η αποφυγή της εκ νέου εξάπλωσης του ιού στην κοινωνία και για αυτό οι έλεγχοι της Αστυνομίας θα είναι αυστηροί με τα μέλη της να προχωρούν σε καταγγελίες εκεί και όπου εντοπίζονται παραβιάσεις των σχετικών διαταγμάτων».

Ωστόσο οι επιχειρηματίες έχουν σφοδρά παράπονα θεωρώντας, σύμφωνα με τις αναρτήσεις τους, ότι η αστυνομία εξάντλεί την αυστηρότητά της, για θέματα που πρακτικά είναι αδύνατον να εφαρμοστούν.

Όπως η περίπτωση του πρώτου υποστατικού στον Πρωταρά, το οποίο, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του, καταγγέλθηκε (πρόστιμο 8 χιλ. ευρώ) "γιατί απλώς δεν κάθονταν κάποιοι θαμώνες"και όχι γιατί χόρευαν:


Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η ανάρτηση της ιδιοκτήτριας του δεύτερου υποστατικού, το οποίο καλείται να πληρώσει πρόστιμο 4 χιλιάδων ευρώ:

Ο ιδιοκτήτης του τρίτου υποστατικού που καταγγέλθηκε (επίσης τετραψήφιο το νούμερο του προστίμου), τόνισε: "Τα εύκολα θύματα του Πρωταρά! Να κλείσουμε να πάμε σπίτια μας αφού έτσι θέλετε κύριοι". 

neAmmochostos