Πρωταράς: Με προενοικίαση κρεβατάκια και ομπρέλες φέτος



Τη μέθοδο της προενοικίασης κρεβατιών και ομπρελών στις παραλίες ξενοδοχείων που γειτνιάζουν με την παραλία, θα εφαρμόσει από αυτό το καλοκαίρι ο Δήμος Παραλιμνίου. 

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται ήδη εδώ και κάποια χρόνια από τον Δήμο Αγίας Νάπας, ωστόσο η απόφαση αυτή προκάλεσε επιφυλάξεις, κυρίως λόγω της διαφοράς μεταξύ της Αγίας Νάπας και Πρωταρά, καθώς στην πρώτη συχνάζουν κατά βάση στις παραλίες ξένοι τουρίστες, ενώ στη δεύτερη Κύπριοι.

 

Γεγονός, σύμφωνα με το δημοσίευμα, που θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στη δυνατότητα τους να εξασφαλίζουν ομπρέλες και κρεβατάκια. 

 

Μιλώντας στο SigmaLive ο Δήμαρχος Παραλιμνίου, Θεόδωρος Πυρίλης, ανέφερε ότι η απόφαση αυτή δεν θα δημιουργήσει προβλήματα καθώς πρόκειται για το 12% του συνόλου των κρεβατιών που υπάρχουν στις παραλίες. 

 

Το ποσό της προενοικίασης θα ανέρχεται στα 2,50 τόσο για τα κρεβατάκια όσο και για τις ομπρέλες, και εναπόκειται στο κάθε ξενοδοχείο εάν θα επιλέξει να τα προενοικιάζει.

ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ INSTAGRAM ΤΟΥ ΝΕΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΠΑΤΩΝΤΣΑΣ ΕΔΩ