Πρωταράς: Αυτοί είναι οι viral σέρφερ – «Εκμεταλλευτήκαμε το φαινόμενο» (VID)


Τολμηροί αποδείχθηκαν ορισμένοι κάτοικοι της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου καθώς δεν φοβήθηκαν τις πλημμύρες που προκάλεσε η κακοκαιρία του Σαββατοκύριακου. Αντί για σκούφους και μπουφάν, φόρεσαν μαγιό και έκαναν watersports στην πλημμυρισμένη  πλατεία του Πρωταρά, προσφέροντας απολαυστικές στιγμές και αρκετά viral βίντεο.

Στο Μεσημέρι και Κάτι φιλοξενήθηκαν ο Κυριάκος και ο Ανδρέας, ιδιοκτήτες watersports στον Πρωταρά και μίλησαν για την εμπειρία που βίωσαν κάνοντας καγιάκ και διάφορα άλλα θαλάσσια αθλήματα μέσα στον πλημμυρισμένο Πρωταρά.

Ο Κυριάκος ανέφερε αρχικά ότι πάντα όταν υπάρχει κακοκαιρία βγαίνουν στο σεργιάνι. «Μας αρέσει η φύση, η κακοκαιρία, τα νερά. Όταν είδαμε την πρωτοφανή κατάσταση, αρπάξαμε τα καγιάκ και εκμεταλλευτήκαμε το φαινόμενο».

Συμπλήρωσε ότι δεν έχει ξαναγίνει κάτι παρόμοιο στον Πρωταρά. «Κάναμε κάποιους να γελάσουν μέσα στις δύσκολες στιγμές που περνούν. Οι μαγαζάτορες που ήταν εκεί και προσπαθούσαν να σώσουν τις επιχειρήσεις τους, άρπαξαν τα κινητά τους και κατέγραψαν την στιγμή. Τουλάχιστον γέλασαν λίγο μαζί μας. Ήταν το θετικό».

Συμπλήρωσε ότι από το πρωί βοήθησαν κόσμο που είχε προβλήματα με τις βροχές. Υπογράμμισε ότι ο κόσμος δεν πρέπει στην επόμενη κακοκαιρία να δοκιμάσει να κάνει watersports μέσα στους δρόμους. «Όταν βλέπουν τέτοια φαινόμενα πρέπει να κάνουν επαναστροφή και να φύγουν».

Ο Ανδρέας από την πλευρά του ανέφερε ότι ήταν ο οδηγός του οχήματος. «Είχαμε λίγη έγνοια αλλά ήμασταν προσεκτικοί». Τόνισε ότι η δύναμη του νερού είναι πολύ μεγάλη.