Επ. Αμμοχώστου: Η εταιρεία καθαρισμού που εξελίσσεται ραγδαία και το μοναδικό μηχάνημα που εξειδικεύεται στον καθαρισμό κτιρίων


Η σχετικά νέα αλλά ευρέως διαδεδομένη πλέον - για τον επαγγελματισμό της - εταιρεία καθαρισμού ProClean Express του Χριστόφορου Μελεκκη εισήγαγε μια σειρά από υπηρεσίες καθαρισμού υψηλών προδιαγραφών για οικιακό εξοπλισμό, γραφειακούς και εμπορικούς χώρους, μεγάλα κτίρια και ξενοδοχεία.

 Χρησιμοποιώντας εξειδικευμένο εξοπλισμό, παρέχει ποιότητα και υπευθυνότητα στις υπηρεσίες και αυτά είναι τα βασικά στοιχεία τα οποία έκαναν την εταιρεία να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου, έχοντας στο portfolio  της συνεργασίες με πάρα πολλές εταιρείες, αλλά και οικίες σε ολόκληρη την Κύπρο.

 Μάλιστα, με την πάροδο του χρόνου η ProClean Express, διεύρυνε τον εξοπλισμό της και πλέον διαθέτει μια μεγάλη σειρά υπηρεσιών καθαρισμού, όπως επίσης και μηχανημάτων. Σήμερα η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες σε επίπεδο που να ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες των πελατών της. 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ Η PROCLEAN

-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΕΡΑΜΙΔΙΩΝ
-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ BLIND
-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΝΑΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ
-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΥΑ
-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΖΑΜΙΩΝ
-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΠΑΛΚΟΝΙΟΥ/ΒΕΡΑΝΤΑΣ

-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΕΝΤΩΝ

-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ

Μια σημαντική προσθήκη που εντάχθηκε στο δυναμικό της η ProClean από την Αμερική, είναι το μοναδικό πολυμηχάνημα Prochem Performer, του οποίου ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα, είναι ότι λειτουργεί χωρίς κατανάλωση ρεύματος ή νερού. Επίσης και εξειδικεύεται στον καθαρισμό κτιρίων.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:




Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 96679382.

Ακολουθήστε την ProClean Express στο Facebook πατώντας ΕΔΩ