Primo: Αύριο Παρασκευή η 2η ημερίδα καθαρισμού στην Αγία Νάπα

Καθιερώνεται η ημερίδα καθαρισμού που διοργανώνει η εταιρεία PRIMO CLEANING PRODUCTS LTD, καθώς μετά την περσινή άκρως επιτυχημένη ημερίδα, διοργανώνεται φέτος η δεύτερη, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή στις 9:00 το πρωί στο ξενοδοχείο Asterias στην Αγία Νάπα, όπου αναμένεται να είναι έντονη η παρουσία του κόσμου!

Στην ημερίδα καθαρισμού, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν πάρα πολλά πράγματα όσον αφορά τον καθαρισμό και τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε στο σπίτι και την επιχείρησή μας, τα οποία έχουν άμεση συνάρτηση με την υγεία μας.

Θα ενημερωθούν επίσης για τα διεθνή σήματα κινδύνου, τη σωστή χρήση και αποθήκευση των απορριπαντικών, όπως επίσης και για τη νέα εξειδικευμένη υπηρεσία καθαρισμού και αντιαλλεργικής προστασίας στομάτων από ακάρεα, ψύλλους και κοριούς.

Να πούμε επίσης ότι, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, θα παραδίδεται πιστοποιητικό παρακολούθησης σεμιναρίου.

Η ανακοίνωση της εταιρείας:

Δεύτερη Ημερίδα Καθαρισμού

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στην 2ρη ημερίδα καθαρισμού που διοργανώνει η εταιρεία PRIMO CLEANING PRODUCTS LTD σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Αρχιμαγείρων Κύπρου και τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Οροφοκομείας την Παρασκευή 16/11/2018 ώρα 09:30 – 14:00 στο ξενοδοχείο Asterias στην Αγία Νάπα.

Παράδοση πιστοποιητικού παρακολούθησης στο σεμινάριο. Εκθεσιακός χώρος με προιόντα της εταιρείας Primo. Η είσοδος είναι ελεύθερη!




Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ