Πρίγκιπας Harry: Γιατί η Jennifer Lawrence είχε αρνηθεί να βγει ραντεβού μαζί του;


Ο πρίγκιπας Harry μπορεί να είναι παντρεμένος και ευτυχισμένος στον γάμο του με την Meghan Markle κι αυτή τη στιγμή να ετοιμάζονται να υποδεχθούν το δεύτερο παιδί τους, όμως κάποια στιγμή ήταν single και είχε από τότε μια προτίμηση στις ηθοποιούς!

Ο δούκας του Sussex πριν γνωρίσει την Αμερικανίδα σταρ που έμελλε να γίνει η γυναίκα της ζωής του, είχε γοητευτεί από την Jennifer Lawrence. Μάλιστα το 2015, ο Harry είχε ζητήσει από ένα βοηθό του να προσκαλέσει τη Lawrence σε δείπνο και μια ξενάγηση στο Kensington Palace.

Η Jennifer, σύμφωνα με δημοσιεύματα, είχε αρνηθεί ευγενικά, καθώς τότε ήταν στις αρχές της σχέσης της με ένα άλλο Βρετανό, τον πρώην της Gwyneth Paltrow, Chris Martin. Η Paltrow ακόμα δεν είχε πάρει διαζύγιο από τον frontman των Coldplay φαίνεται όμως πως η σχέση του με την Lawrence είχε ήδη ξεκινήσει, αφού είχαν φωτογραφηθεί μαζί.

Μετά την άρνηση της Lawrence, ο Harry είχε γνωρίσει την Meghan Markle και ήδη το 2016 είχαν ξεκινήσει να βγαίνουν μαζί, ενώ το 2017 αρραβωνιάστηκαν. Η Lawrence από την άλλη, λίγο αργότερα ξεκίνησε μια σχέση με τον Darren Aronofsky ενώ το 2018 γνώρισε τον Cooke Maroney με τον οποίο παντρεύτηκε ένα χρόνο μετά.

Πολλοί θα αναρωτιούνται γιατί η Jennifer Lawrence απέρριψε την ευκαιρία να βγει με τον πρίγκιπα αλλά και την πιθανότητα η σχέση τους να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Jennifer δεν ήθελε μια σχέση που θα προκαλέσει το ενδιαφέρον των media. Τότε όχι μόνο είχε ξεκινήσει ένα κυνηγητό με τους παπαράτσι να προσπαθούν να την φωτογραφήσουν με τον Martin αλλά είχε περάσει και λίγος χρόνος από τότε που είχαν δει το φως της δημοσιότητας οι γυμνές φωτογραφίες που είχε στείλει σε ένα πρώην της.