Power of Love: Τα γλυκόλογα και τα χάδια «έριξαν» την Άννα

Η Κύπρια παίχτρια (από τη Σωτήρα) του Power Of Love Άννα Ελευθερίου, δήλωνε ενθουσιασμένη μετά το κόκκινο δωμάτιο που είχε με τον Τζόνι, ο οποίος χωρίς καμία αμφιβολία τον έχει τον τρόπο του. 

Την Άννα Ελευθερίου προσκάλεσε οΓιάννης Αμπατζόπουλος στο κόκκινο δωμάτιο την Τετάρτη, 9/1. Οι δύο παίκτες του Power of Love, είχαν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά, με τον Γιάννη να μιλά ανοικτά για τις πρώην σχέσεις του, αλλά και τη ζωή του πριν το ριάλιτι.

Ο ίδιος δεν δίστασε να κρύψει την συμπάθειά του προς το πρόσωπο της Άννας, σφίγγοντας το χέρι της, αλλά και κάνοντας ένα αρκετά θετικό σχόλιο για εκείνη.

«Τελειώνει και ο χρόνος» είπε ο Γιάννης πιάνοντας τον καρπό του χεριού της Άννας. «Τους παλμούς μου μετράς;» ρώτησε εκείνη. «Δεν σου αρέσω; Είσαι πολύ γλυκός άνθρωπος», ήταν τα λόγια του Γιάννη ο οποίος έμεινε εντυπωσιασμένος από τη συνάντησή του με την Άννα. 

Όσο για την Άννα, μετά την συνεύρεσή της με τον Τζόνι δήλωσε ενθουσιασμένη. Του έμαθε κυπριακά και διαπίστωσε ότι τα είχε με Κύπρια, κάτι το οποίο έφερε ακόμα πιο κοντά την Κύπρια παίκτρια με τον δημοφιλέστερο παίκτη του reality αγάπης. 

Δείτε το παρακάτω video στο απόσπασμα που ακολουθεί: