Πόσοι καλεσμένοι θα επιτρέπονται σε γάμους και βαφτίσεις από τις 17 Μαΐου


Ανοίγουν στις 17 Μαΐου οι χώροι δεξιώσεων με μικρό αριθμό καλεσμένων, γεγονός ασύμφορο για τη βιομηχανία όπως αναφέρει μιλώντας στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση το Μέλος του Συνδέσμου Επαγγελματιών Γάμων κι Εκδηλώσεων Γιώτα Καπαρή.

Όπως όλα δείχνουν, αφού ακόμα να "κλειδώσει" ο αριθμός, επαναλειτουργούν με 75 άτομα σε εσωτερικό χώρο και 150 σε εξωτερικό χώρο με προοπτική αύξησης των ατόμων σε εξωτερικό χώρο σε 280 άτομα την 1η Ιουνίου και 350 από 15 Ιουνίου και ακόμα περισσότερο τον Ιούλιο.

Η κ. Καπαρή αναφέρει ότι οι αριθμοί αυτοί δεν είναι βιώσιμοι, καθώς δεν συμφέρει για τους χώρους δεξίωσης ούτε το φως να ανάψουν με τόσα άτομα.

Σημείωσε ότι γίνονται συνεχείς διαπραγματεύσεις για αύξηση των αριθμών των ατόμων και υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση για αυτή την εβδομάδα.

Επομένως εκκρεμεί για την ώρα ο τελικός αριθμός παρευρισκομένων σε κάθε φάση και το πρωτόκολλο το οποίο αφορά  τον αριθμό ανά τετραγωνικά μέτρα, τα SMS και την πίστα.

Όσον αφορά την πίστα, η κ. Καπαρή τόνισε ότι πολλά ζευγάρια τη θεωρούν βασική καθώς θέλουν το γλέντι τους όπως το φαντάζονταν.

Κάνουν "κρυφά" πάρτι

Η κ. Καπαρή αναφέρθηκε σε εστιατόρια στα οποία διοργανώνονται βαφτίσεις και πάρτι σε σκόρπια τραπέζια, χωρίς διακόσμηση που να παραπέμπει σε πάρτι. Σχολίασε ότι αυτό δημιουργεί πρόβλημα στον τομέα των δεξιώσεων που διαθέτουν χιλιάδες τετραγωνικά, αλλά δεν επιτρέπεται να λειτουργήσουν.


.

.

ΠΗΓΗ: Alphanews.Live