Πολίτες βρήκαν... τρόπο να παρεμπιδίζουν τις κινητές κάμερες


Έναν απίστευτο τρόπο βρήκαν κάποιοι έτσι ώστε να παρεμποδίζουν τις κινητές κάμερες να κάνουν την δουλειά τους. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας 24news.com.cy, οδηγοί σταθμεύουν το όχημά τους μπροστά από το βαν της εταιρείας που διαχειρίζεται το σύστημα φωτοεπισήμανσης και ο λόγος που προβαίνουν στην πιο πάνω πράξη είναι για να εμποδίζουν τις κάμερες να «γράφουν» άλλους οδηγούς.

To 24news, όπως αναφέρει, επικοινώνησε με τον Βοηθό Υπεύθυνο της Τροχαίας Αρχηγείου, Χάρη Ευριπίδου. Ο κος. Ευριπίδου, σημείωσε πως τα προαναφερθέντα συμβάντα παρατηρήθηκαν το τελευταίο διάστημα με την εταιρεία να απευθύνεται στην Αστυνομία για το συγκεκριμένο ζήτημα.

«Υπάρχουν παραβάσεις όπου καταγγέλθηκαν», σημείωσε ο κος. Ευριπίδου, εξηγώντας ότι μερικές φορές υπάρχει παρεμπόδιση της οδικής κυκλοφορίας λόγω παράνομης στάθμευσης.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Υπεύθυνο της Τροχαίας Αρχηγείου, μερικοί οδηγοί που σταθμεύουν μπροστά από το βαν της εταιρείας, έχουν εντοπιστεί και έγιναν οι σχετικές καταγγελίες.

Σημείωσε επίσης, ότι υπήρξαν περιστατικά όπου πολίτες έβρισαν τους χειριστές των καμερών και οδηγήθηκαν ενώπιον δικαστηρίου. Μάλιστα κάποιοι εξ αυτών αναρτούν την συγκεκριμένη ενέργειά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.