Ποια κατάκτησε την κορυφή στο #GNTMgr περισσότερες φορές;


Το ελαφάκι Άννα Μαρία, η σέξι Κέισι η η μοντελάρα Κάτια είχε τις περισσότερες επιτυχίες; 

Η μεγάλη ημέρα έφτασε! Ο τελικός του Greece’s Next Top Model ξεκινάει σε λίγες ώρες με την αγωνία των υποψήφιων μοντέλων να αγγίζει κόκκινο. Κέισι Μίζιου, Κάτια Ταραμπάνκο, Άννα Μαρία Ηλιάδου είναι τα τρία κορίτσια που ξεχώρισαν μέσα στις 24 που μπήκαν στο παιχνίδι, εξελίχθηκαν και κατάφεραν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό. Μετά τα μεσάνυχτα θα γνωρίζουμε ποιο θα είναι το επόμενο Next Top Model.

Αναμφισβήτητα τα τρία μοντέλα δούλεψαν σκληρά όλους αυτούς τους μήνες, αναμετρήθηκαν με τους ίδιους τους εαυτούς, ξεπέρασαν τα όριά τους και έχουν κάθε λόγο να νιώθουν περήφανες που έφτασαν μέχρι αυτό το σημείο, όμως η νικήτρια θα είναι μόνο μία! Και ενώ τα στοιχήματα έχουν ξεκινήσει από την αρχή της εβδομάδας, αποφασίσαμε για μια μικρή αναδρομή και να θυμηθεί τις καλύτερες στιγμές των finalist μέσα στο παιχνίδι.





Άραγε ποια έχει κερδίσει τις περισσότερες καλές φωτογραφίες;

Εμείς γυρίσαμε λίγο το χρόνο πίσω και βρήκαμε πόσες καλύτερες φωτογραφίες έχουν κερδίσει οι υποψήφιες. Αρχικά, η Κάτια Ταραμπάνκο έχει ακούσει το όνομά της τέσσερις φορές πρώτη από τη Βίκυ Καγιά. Το ίδιο ισχύει και για την Κέισι Μίζιου, (το όνομα της οποίας βρίσκεται ακριβώς δίπλα σε αυτό της Κάτια Ταραμπάνκο της Μαρίας Μιχαλοπούλου και της 'Αννας Χατζή). Τα δύο κορίτσια ακολουθεί η Άννα Μαρία Ηλιάδου, αφού βρίσκεται μια ανάσα μακριά τους, έχοντας κερδίσει τρεις φορές την καλύτερη φωτογραφία.