Πιάστηκε με ψαλίδι στα αποδυτήρια γυναικών του Γεν. Νοσοκομείου



Σε έξι μήνες φυλάκισης, καταδικάστηκε 43χρονος ο οποίος ξάφριζε το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και το Μακάρειο.

Η ποινή στον 43χρονο από το Ιράν, σύμφωνα με τον «Πολίτη» επιβλήθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας την Τρίτη (13/3), χωρίς ωστόσο να αποζημιωθούν οι παραπονούμενοι.

Ο καταδικασθέντας, μεταξύ των μηνών Νοέμβρη και Δεκέμβρη του 2018, μπαινόβγαινε στο Γενικό και Μακάρειο Νοσοκομείο και έκλεβε το προσωπικό.  Οι καταγγελίες ήταν δεκάδες και αφορούσαν κλοπή συνολικού ποσού ύψους 1,400 ευρώ αλλά και πιστωτικές κάρτες, βιβλιάρια επιταγών και άλλα αντικείμενα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο 43χρονος αρχικά δεν παραδεχόταν ότι διέπραξε τα αδικήματα και ισχυρίστηκε ότι στο νοσοκομείο μπαινόβγαινε για να του γράφει ηρεμιστικά χάπια ο γιατρός του.

Ωστόσο στην συνέχεια, παραδέχθηκε ενοχή και είπε ότι παλαιότερα ήταν χρήστης ναρκωτικών και ότι κάποιες από τις κλοπές που διέπραξε, δεν τις θυμόταν καν.

Να θυμίσουμε ότι ο 43χρονος εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας στα αποδυτήρια γυναικών, του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, να έχει στην κατοχή του ένα ψαλίδι. Στη θέα των αστυνομικών, φέρεται να το έστρεψε προς το μέρος τους με σκοπό τον εκφοβισμό. Αυτός αφοπλίστηκε και συνελήφθη.