Επεισόδιο ανάμεσα σε Τριαντάφυλλο - Κονδυλάτο! Μπήκε στην μέση ο Λιανός!


Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν μετά την αποχώρηση στο #SurvivorGR! Απείλησαν τον Περικλή και την Ανθή! Επιστρέφει η Ελίζαμπεθ; Μπαράζ εξελίξεων!

Η Ανθή Σαλαγκούδη ψηφίστηκε η δημοφιλέστερη παίκτρια της εβδομάδας, έβγαλε στον τάκο την Ελίζαμπεθ και… αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης! 

Ο δημοσιογράφος, Αλέξης Μίχας ανέφερε στον αέρα του «Πρωινού»: Όλοι εναντίων όλων μετά την αποχώρηση της Ελίζαμπεθ! Απ’ ότι μαθαίνω απείλησαν τον Περικλή Κονδυλάτο και την Ανθή Σαλαγκούδη. Παραλίγο να υπάρχει χειροδικία που ανετράπη τελευταία στιγμή… Απείλησαν οι κόκκινοι ότι δεν θα ξαναδώσουν φαγητό στον Περικλή και την Ανθή και κάπου εκεί παρενέβη ο Λιανός και ηρέμησαν τα πνεύματα. Ειπώθηκαν κουβέντες που δεν ξέρω αν θα τις δούμε… Δεν μπορούν να μεταδοθούν από την τηλεόραση!

 

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι πληροφορίες της εκπομπής « Ευτυχείτε».

Μάλιστα, ο Περικλής Κονδυλάτος ζήτησε τη βοήθεια της παραγωγής.

«Θα υπάρξει ένα πολύ έντονο επεισόδιο ανάμεσα στους δύο άνδρες, λεκτικό επεισόδιο, όμως, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ο Περικλής να ζητήσει τη βοήθεια της παραγωγής. Ο Τριαντάφυλλος είναι πάρα πολύ θυμωμένος με όλα όσα έχουν ειπωθεί για την Κάτια»

Μεγάλη πιθανότητα επιστροφής της Ελίζαμπεθ.