Φρέναρος: Προσπάθησε να κλέψει περίπτερο, είδε πελάτη και τράπηκε σε φυγή-Χειροπέδες σε 25χρονο


Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 25 ετών, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας ληστείας, που διαπράχθηκε την περασμένη Τετάρτη, 15 Μαρτίου, σε περίπτερο στο Φρέναρος. Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 6.40 το πρωί της Τετάρτης, άντρας ο οποίος είχε καλυμμένο το πρόσωπο με κουκούλα, εισήλθε σε περίπτερο στο Φρέναρος και αφού απείλησε με μαχαίρι την εργαζόμενη, απαίτησε από εκείνη να του δώσει τα χρήματα από την ταμειακή μηχανή. Την ίδια ώρα ο ύποπτος προσπάθησε να ανοίξει το ταμείο χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, ενώ αμέσως μετά, αφού στο περίπτερο εισήλθε πελάτης, ο ύποπτος τράπηκε σε φυγή.

Από τις εξετάσεις που έγιναν από μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου, όπου την ίδια μέρα καταγγέλθηκε η απόπειρα ληστείας, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 25χρονου. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου αυτός συνελήφθη λίγο πριν τις 9.30 χθες το πρωί. Στη συνέχεια οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, που εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης διάρκειας εφτά ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Ανακρινόμενος από τα μέλη του ΤΑΕ, ο 25χρονος φέρεται να ομολόγησε τη διάπραξη της απόπειρας ληστείας. Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

neAmmochostos