Περνέρα: Νέα αναβολή στην υπόθεση του Κέντρου Αναψυχής


Την εκ νέου αναβολή της διαδικασίας για επιβολή ποινών στους τρείς ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου στην Περνέρα, που κατηγορούνται για αμέλεια και παρακοή των Διαταγμάτων περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου το τριήμερο του Κατακλυσμού, αποφάσισε το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου. 

Κατά την σημερινή διαδικασία, κατηγορούμενοι και συνήγοροι υπεράσπισης άκουσαν τα γεγονότα της υπόθεσης από το δικαστήριο και αγόρευσαν για μετριασμό των ποινών. Με το αιτιολογικό του ότι "ακούστηκαν πολλά" το δικαστήριο ανέβαλε τη διαδικασία επιβολής ποινών, ζητώντας επιπρόσθετο χρόνο για εξέταση και όρισε την 7η Δεκεμβρίου 2020 στις 08:30 για την διαδικασία.


Οι αγγελίες (για εργασία, ακίνητα, αυτοκίνητα, ηλεκτρονικά, επαγγελματικό & οικιακό εξοπλισμό κ.α.)  στο Νέα Αμμόχωστος, διαβάζονται από χιλιάδες επισκέπτες! 

Καταχώρησε τη δική σου πατώντας ΕΔΩ. (Τώρα και στα αγγλικά) 


Υπενθυμίζεται ότι στις 23 Οκτωβρίου, το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου έκρινε ένοχους τους τρεις κατηγορούμενους – ιδιοκτήτες κέντρου αναψυχής στην Περνέρα, που το τριήμερο του Κατακλυσμού, δηλαδή 5 - 7 Ιουνίου 2020, είχαν επιδείξει "επαναλαμβανόμενη αμέλεια και παρακοή των Διαταγμάτων περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου".

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι τρεις κατηγορούμενοι - ιδιοκτήτες του κέντρου αναψυχής, ηλικίας 36 και 39 ετών, και η εταιρεία, αντιμετωπίζουν συνολικά 9 κατηγορίες που αφορούν τον περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο.