Πέρασε τα γενέθλιά του μόνος, σε ξενοδοχείο του Πρωταρά


Είναι ένας πολύ ευγενικός και προσγειωμένος νέος. Είναι φοιτητής και γύρισε στην Κύπρο στις 18 Απριλίου. Βρίσκεται σε καραντίνα λόγω της πανδημίας κορωνοϊού σε ένα ξενοδοχείο στον Πρωταρά. Χθες γιόρτασε τα γενέθλιά του και για πρώτη φορά στη ζωή του, είναι όλα τόσο διαφορετικά…

Τα φετινά του γενέθλια είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα τα θυμάται για πάντα.

Ο Συμεών Παπαδόπουλος αναφέρει στο ant1.com.cy και την Χριστιάνα Διονυσίου:

«Γεννήθηκα στις 27 Απριλίου του 1999 στη Λευκωσία. Έλειπα από την Κύπρο γιατί σπούδαζα στην Αγγλία και επέστρεψα στο νησί στις 18 Απριλίου. Ένιωθα μεγάλη χαρά που κατάφερα επιτέλους να επιστρέψω πίσω στον τόπο μου αλλά η κατάσταση όπως και στον υπόλοιπο κόσμο ήταν αρκετά ψυχοφθόρα…

Όταν προσγειωθήκαμε στο παλιό αεροδρόμιο της Λάρνακας…

Κατεβαίναμε είκοσι είκοσι άτομα από το αεροπλάνο. Μας πήγαν με το λεωφορείο για να μας κάνουν το τεστ για τον κορωνοϊό και στην συνέχεια μας πήγαν στο νέο αεροδρόμιο για να πάρουμε τις βαλίτσες. Μετά, με το λεωφορείο μας πήγαν σε ένα ξενοδοχείο στον Πρωταρά. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, επικρατούσε από όλους μας απόλυτη ησυχία και απίστευτη αγωνία.

Θα είμαι σε καραντίνα ακόμα 5 μέρες…

Είμαστε μόνοι στα δωμάτια μας και το φαγητό μας το αφήνουν έξω από την πόρτα. Το ξενοδοχείο είναι στον Πρωταρά και μας προσφέρουν όλες τις ανέσεις. Μέσω του διαδικτύου επικοινωνώ καθημερινά με τους δικούς μου. Βλέπω τηλεόραση, ακούω μουσική και διαβάζω. Όπως όλοι μας!

Σήμερα (σ.σ χθες) που έχω γενέθλια θα έπρεπε να είμαι χαρούμενος νιώθω όμως πολύ παράξενα. Είμαι μακριά από την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Καταλαβαίνω όμως και την ευθύνη του κράτους να κρατήσει τα πρωτόκολλα και να προστατεύσει τον κόσμο από αυτόν τον αόρατο εχθρό. Είμαι σίγουρος ότι σύντομα, τα πράγματα θα καλυτερεύσουν και θα επανέρθουμε όλοι στους κανονικούς μας ρυθμούς.

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους φίλους μου και το κορίτσι μου που ήταν μακριά αλλά τόσο κοντά μου αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ξυπνώντας σήμερα, είδα όλες εκείνες τις ευχές και ήταν ότι πιο ενθαρρυντικό. Τους αγαπώ όλους τόσο πολύ!!! Υπομονή και κουράγιο σε όλους μας και σύντομα θα καλυτερεύσουν τα πράγματα. Η ευχή μου για τα φετινά μου γενέθλια είναι: Σύντομα αυτός ο εφιάλτης να ανήκει στο παρελθόν».

 Έξω από το δωμάτιο του Συμεών, άφησαν μια τούρτα. Ο σεφ, κύριος Παναγιώτης Ασπρής που έφτιαξε την τούρτα αλλά και όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου Golden Coast που φιλοξενεί τον νεαρό, καθώς και όλοι εμείς, του ευχόμαστε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!