Πέρασε από το "Τάσος Μάρκου" ο ΑΠΟΕΛ (1-2) - Παράπονα για τη διαιτησία η ΕΝΠ


Ο ΑΠΟΕΛ αξιοποίησε την γκέλα της ΑΕΚ με τον Ακρίτα (1-1), ήταν πιστός στο… ραντεβού του με τη νίκη και έφυγε νικητής από το «Τάσος Μάρκου» στο Παραλίμνι, επικρατώντας -όχι εύκολα- της αξιόμαχης Ένωσης με 2-1 στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής. Πολλά τα παράπονα της ΕΝΠ για τη διαιτησία.

Με τον Μακέντα να ανοίγει λογαριασμό με… τα δίχτυα και τον Μπεν να πετυχαίνει το δεύτερό του τέρμα ντυμένος στα γαλαζοκίτρινα, η ομάδα της Λευκωσίας πήρε μία πολύτιμη νίκη όπως αποδεικνύεται, χάρις στους δύο νεοαποκτηθέντες. Έτσι, με 52 βαθμούς βρίσκεται πλέον ξανά στο… σβέρκο της ΑΕΚ, καθότι ο ΑΠΟΕΛ μείωσε στο -1 από την κορυφή.

Από την άλλη, η ομάδα του Παραλιμνίου παραμένει στην 11η θέση με 17 βαθμούς και στο τέλος της ημέρας αισθάνεται και ανακούφιση, καθότι η Δόξα με τον Ολυμπιακό, κόλλησαν στη λευκή ισοπαλία (0-0) στην Περιστερώνα

Όσον αφορά στην εικόνα του παιχνιδιού, λιγοστές ήταν οι καλές ευκαιρίες σε όλο το ματς, ενώ η ευστοχία των παικτών του ΑΠΟΕΛ ήταν αυτή που έκρινε το αποτέλεσμα, καθότι οι βυσσινί είχαν αξιοπρεπή παρουσία και κυνήγησαν τουλάχιστον τον βαθμό έως το τέλος, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Για μεγάλο διάστημα στον αγώνα, οι παίκτες του Βλάνταν Μιλόγεβιτς προσπαθούσαν να διατηρήσουν το προβάδισμά τους. 

Η ομάδα του Παραλιμνίου συνεχίζει να ταλαιπωρείται από την αποτελεσματικότητά της και ενδεικτικό αυτού, είναι πως το τέρμα του Μέιρα στο παιχνίδι, είναι μόλις το τρίτο της μέσα στο 2023. Βεβαίως, η Ένωση έχει ξανά πολλά παράπονα από τη διαιτησία καθώς δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στο 14'.

TA ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: