Πέρασε από δύο χειρουργεία ο νεαρός της Ένωσης – Η κατάσταση της υγείας του

Με ανακοίνωσή της η Ένωση ενημερώνει για την κατάσταση της υγείας του νεαρού ποδοσφαιριστή της, Θεόδωρο Κουτσό, ο οποίος έφυγε τραυματίας από το παιχνίδι U19 με αντίπαλο την Ομόνοια.

 

«Το Δ.Σ της εταιρείας Ε.Ν.Π ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ, αλλά και η οικογένεια του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Θεόδωρου Κουτσού θα θέλαμε από κοινού να ευχαριστήσουμε και δημόσια όλους όσους επέδειξαν ενδιαφέρον σ’ αυτήν την δύσκολη στιγμή και ειδικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, τους ιατρούς και νοσηλευτές που έκαναν ότι ήταν δυνατό για να βοηθήσουν τον Θεόδωρο μας, καθώς επίσης και την Διοίκηση της Ομόνοιας Λευκωσίας για το ενδιαφέρον.

 

Μοναδική μας έγνοια τις πρώτες ώρες ήταν η ομαλή εξέλιξη της υγείας του Θεοδώρου και γι’ αυτό δεν προχωρήσαμε σε ανακοινώσεις, πάντα σε απόλυτη συνεννόηση με την οικογένεια του ποδοσφαιριστή μας. Πλέον μετά από τα δυο χειρουργεία και αφού ο Θεόδωρος εξήλθε το απόγευμα από την μονάδα εντατικής παρακολούθησης και νοσηλεύεται στο χειρουργικό τμήμα αναρρώνοντας αισθανθήκαμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε επίσημα όλους τους πιο πάνω.


Μοναδική μας ευχή να δούμε τον Θεόδωρο μας το συντομότερο δυνατό πίσω στους αγωνιστικούς χώρους».