Πατέρας δυο παιδιών πέθανε στο Γ.Ν Λάρνακας – Έρευνα από Υπουργό


Έκθεση γεγονότων αναμένεται να ζητήσει εντός της ημέρας ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου, αναφορικά με δημόσια καταγγελία που αφορά πατέρα δυο παιδιών ο οποίος απεβίωσε στο Γ.Ν. Λάρνακας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 44χρονος οικογενειάρχης έχασε τη ζωή του, αφού δεν έβρισκαν πνευμονολόγο για να τον εξετάσει.

Ο άτυχος άντρας, σύμφωνα με την καταγγελία είχε αναπνευστικά προβλήματα και πήγαινε στις Πρώτες Βοήθειες αλλά τον έδιωχναν, λέγοντάς του πως δεν έχει κάτι ανησυχητικό. Ακολούθως, όταν η κατάστασή του επιδεινώθηκε, παρέμεινε μέσα για νοσηλεία.

Ωστόσο, για μέρες, δεν έβρισκαν πνευμονολόγο στο Νοσοκομείο για να τον εξετάσει. Το περασμένο Σάββατο υπέστη αναπνευστικό σοκ και μεταφέρθηκε επειγόντως στο χειρουργείο για να υποβληθεί σε τραχειοτομία. Εκεί άφησε την τελευταία του πνοή.  

Η καταγγελία έγινε σε τηλεοπτική εκπομπή, παρουσία του Υπουργού Υγείας. Σε επικοινωνία μας με το υπουργείο Υγείας μάς ανέφεραν ότι ήδη έχουν ζητηθεί τα στοιχεία του θανόντος για να διερευνηθεί η υπόθεση.

Πιο συγκεκριμένα, αναμένεται εντός της ημέρας ο Υπουργός να ζητήσει έκθεση γεγονότων, για να καθοριστούν οι επόμενες ενέργειες.