Πάρις Χίλτον: Η θερμή υποδοχή στα κατεχόμενα και το...τιμητικό δώρο (BINTEO&ΦΩΤΟ)

H Πάρις Χίλτον στα κατεχόμενα μετά βαΐων και κλάδων!


Η διάσημη κληρονόμος της ομώνυμης ξενοδοχειακής αυτοκρατορίας και παγκοσμίου φήμης τηλεπερσόνα κατέφθασε στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου, για μια μοναδική εμφάνιση σε πολυτελές ξενοδοχείο.


Το "κακό κορίτσι" της showbiz που αναστατώνει κατά καιρούς με τα καπρίτσια της τον διεθνή Τύπο, παρά τις αρχικές αντιδράσεις για την εμφάνισή της, επισκέφθηκε την κατεχόμενη Βοκολίδα, χωριό της Επαρχίας της κατεχόμενης Αμμοχώστου.


Δείτε φωτογραφίες από την θερμή υποδοχή που της επιφύλαξαν καθώς και το τιμητικό δώρο που της παρέδωσε με την άφιξή της ο λεγόμενος Υπουργός Τουρισμού


 PARIS


 PARIS


Δείτε το υπερπολυτελές ξενοδοχείο  που θα διαμείνει


 



Η Πάρις Χίλτον αναχώρησε από το αεροδρόμιο της Ibiza, λίγες ώρες πριν ανεβάζοντας βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ως story που έγραφαν "off to cyprus" στέλνοντας το δικό της μήνυμα.




Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο παρελθόν διασημότητες που σκόπευαν να επισκεφθούν τις κατεχόμενες περιοχές (π.χ Τζένιφερ Λόπεζ) απέφυγαν να το πράξουν μετά από έντονες διαμαρτυρίες από Ελληνοκυπρίους και την ενημέρωση που είχαν για το κυπριακό, γεγονός που δεν προβλημάτισε την Πάρις Χίλτον.


Πηγή: alphanews.live