Παραμυθένιο σκηνικό στο Παραλίμνι


Παραμυθένιο σκηνικό με πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων ξεκινά από σήμερα στο Παραλίμνι. Παγοδρόμιο, Άγιος Βασίλης, εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους καθόλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου, εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη αγορά και πολλά άλλά!

Η μέρα της φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου διάκοσμου της πόλης έφτασε! Η πλατεία Μητροπόλεως/Αγίου Γεωργίου ντύθηκε στα γιορτινά της και τα 26.000 λαμπιόνια του (νέου τεράστιου) χριστουγεννιάτικου δέντρου θα καταπλήξουν φωτεινά ολόκληρη την πλατεία και όχι μόνο!
Το live link με το ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 106.7 FM, η εντυπωσιακή Lia με το βιολί και τις μαγικές της μελωδίες, η σχολή χορού Passion Dance με τη χριστουγεννιάτικη παράσταση ''Hallelujah'', το μουσικο ωδείο Music's Cool με τη χριστουγεννιάτικη συναυλία και φυσικά ο εκρηκτικός καλλιτέχνης Γιώργος Τσαλίκης είναι πανέτοιμοι για να μας χαρίσουν ένα πλούσιο χριστουγεννιάτικο σκηνικό με χορούς, ρυθμό, τραγούδια για μια βραδιά αξέχαστη!

Απόψε στην πλατεία Μητροπόλεως/Αγίου Γεωργίου η ώρα 6 μ.μ.

Η Πολιτιστική Λειτουργός του Δήμου Παραλιμνίου, Καλομοίρα Κέλη, μας ενημερώνει μέσω Facebook για τις... τελευταίες πινελιές πριν το μεγάλο Event!