Παραλίμνι:Τεράστια η ανταπόκριση για την ομιλία του αρχιμανδρίτη Ανδρέα Κονάνου!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Αρχιμανδρίτη Ανδρέα Κονάνου,  με θέμα «Ευτυχώς εσύ δεν κατακρίνεις…», χθες Δευτέρα στο Αμφιθέατρο του Ιδιωτικού Σχολείου «Ξένιον» στο Παραλίμνι. Διοργανωτής της εκδήλωσης ήταν η Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου 

Ο αρχιμανδρίτης Ανδρέας Κονάνος, είναι Θεολόγος, κατάγεται από την Ελλάδα και πραγματοποιεί διαλέξεις σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό, με μεγάλη προσέλευση κοινού και ιδιαίτερα νέων. Είναι άνθρωπος με επικοινωνιακά χαρίσματα και άριστη κατάρτιση που κρατάει προσηλωμένο το κοινό καθ’ όλη τη διάρκεια των ομιλιών του.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε  με την ευλογία του Πανιερώτατου Μητροπολίτη Κωνσταντιας - Αμμοχωστου κ. Βασίλειου  και την υποστήριξη του Δημάρχου Παραλιμνίου κ. Θεοδωρου Πυριλλη.
Στο τέλος της εκδήλωσης απονεμήθηκε τιμητική πλακετα στον Π. Ανδρέα Κονανο από τον Αναπληρωτή Αστυνομικό Διευθυντή Αμμοχωστου κ Γιώργο Οικονόμου  και τον Δήμαρχο Παραλιμνίου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν περίπου 1000 άτομα, βουλευτές, εκκλησιαστικές αρχές και μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχωστου.