Παραλίμνι:Απάτη στ΄όνομα του Λουκά Φουρλά – «Απλά ντροπή τους…»

Απάτη στ΄όνομα του Λουκά Φουρλά από επιτήδειους στο Παραλίμνι εξάρθρωσε άμεσα η Αστυνομία. Για το συμβάν ενημέρωσε άμεσα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter ο ίδιος ο Λουκάς Φουρλάς, που ανέφερε,

«Κάποιοι επιτήδειοι γυρίζουν και ζητούν λεφτά (περιοχή ελεύθερης Αμμοχωστου) επικαλούμενοι τάχα το όνομα μου και την πρωτοβουλία μας για τους μικρούς ήρωες στο παιδοογκολογικο. Είναι απατεώνες, δεν έχουν καμία σχέση μαζί μας και παρακαλώ να τους καταγγείλετε αμέσως».

Δυο ώρες μετά, ο ίδιος ο δημοσιογράφος ενημέρωσε και πάλι μέσω Twitter ότι η Αστυνομία έδρασε άμεσα και συνέλαβε τους απατεώνες.

«Ευχαριστώ την @Cyprus_Police που έδρασε αμέσως εντόπισε και οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα τους επιτήδειους που έκαναν δήθεν έρανο επικαλούμενοι το όνομά μου. Δήλωσαν υπάλληλοι εταιρείας που διενεργούν τάχα εράνους πουλώντας περιοδικά με την ανάλογη προμήθεια. Απλά ντροπή τους».

Loucas Fourlas@loucas_fourlas

Ευχαριστώ την @Cyprus_Police που έδρασε αμέσως εντόπισε και οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα τους επιτήδειους που έκαναν δήθεν έρανο επικαλούμενοι το όνομα μου. Δήλωσαν υπάλληλοι εταιρείας που διενεργουν τάχα ερανους πουλώντας περιοδικά με την ανάλογη προμήθεια. Απλά ντροπή τους.

76