Παραλίμνι: Σπουδαία καινοτομία από το "Wisdom Institute"


ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ "WISDOM" INSTITUTE !!!


Το κέντρο αγγλικών σπουδών "WISDOM" στο Παραλίμνι για άλλη μια φορά πρωτοπορεί με νέες και καινοτόμες μεθόδους στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας.

AUGMENTED REALITY!

Αναλυτικά:

"ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΠΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΒΙΒΛΙΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ!


Είμαστε σίγουροι ότι σας έχει τύχει να ζητάτε απ´ το παιδί σας να μελετήσει και να μη λέει να ξεκολλήσει από το κινητό ή το τάμπλετ του!


Εμείς εδώ στο "WISDOM" μετατρέπουμε την αγάπη του παιδιού σας για την τεχνολογία σε ένα δυνατό εργαλείο εκμάθησης της Aγγλικής γλώσσας, σε συνδυασμό με το βιβλίο του!


Η κουκουβάγια το ρομπότ, έρχεται στο "WISDOM INSTITUTE" ζωντανεύοντας μέσα από τα βιβλία των παιδιών σε τρισδιάστατη μορφή διευκολύνοντας τη μάθηση για ΟΛΑ τα παιδάκια!

Τα παιδιά αλληλεπιδρούν μαζί της, στο σχολείο και στο σπίτι, εξοικειώνονται και έτσι κατανοούν και μαθαίνουν καλύτερα το μάθημα της ημέρας!

Με μια απλή εφαρμογή σε κινητό ή ταμπλετ και την χρήση του βιβλίου τους βέβαια, ζωντανεύει ο ήρωας η Ρόμπο κουκουβάγια βγαίνοντας από το βιβλίο σε τρισδιάστατη μορφή οπόταν τους διαβάζει το καινούργιο λεξιλόγιο διευκολύνοντας την ανάγνωση και την εκμάθηση του λεξιλογίου στο σπίτι. Επίσης τους παρουσιάζει σε ζωντανή μορφή και κινούμενους ήρωες /animated ,την ανάγνωση και τα τραγούδια του βιβλίου τους!


Ακόμα, οι μαθητες μας, μπορούν να αλληλεπιδράσουν με τον ήρωα του βιβλίου ,την κουκουβάγια ρομπότ ,να τραγουδήσουν μαζί της, να χορέψουν μαζί της, να της αλλάξουν χρώματα, να την ταίσουν να την κοιμησουν και τόσα άλλα!


Τα παιδιά εξικοιώνονται με αυτήν και γίνονται πιο δεκτικά. Νοιωθουν πιο οικεία ,συνδέονται μαζί με την κουκουβάγια ρομπότ οπόταν αυτό είναι ιδιαίτερα βοηθητικό και ευεργετικό  και σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, καθως τα παιδιά νοιωθουν πιο κοντά στον ήρωα και ειναι πιο θετικά στο να μελετήσουν το μάθημα στο σπίτι ,να κάνουν επανάληψη, να αντιληφθούν και να κατανοήσουν και να μάθουν το μάθημα της ημέρας ακόμα καλύτερα χωρις τη δικη σας βοήθεια και επίβλεψη .

WISDOM HIGHER EDUCATIONAL INSTITUTE!!
H πρώτη δύναμη στην διδασκαλία των Aγγλικών!!
Πρωτοπορούμε κάθε φορά!


Σιγουρευτείτε ότι επιλέγετε το καλύτερο εκπαιδευτικό κέντρο για το παιδί σας!

35 χρόνια εκπαιδευτικής αριστείας!

Για ΕΓΓΡΑΦΕΣ : 23825661, 99416350Σ το ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ και στη ΣΩΤΗΡΑ"

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ WISDOM ΣΤΟ FACEBOOK ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ