Επ. Αμμοχώστου: Τα μυστικά για τον τέλειο καφέ


Μυστικά του τέλειου καφέ σε μία δωρεάν εκδήλωση, για όλους.

Η συνάντηση που γίνεται θεσμός... 

Το Κολέγιο Akademia, το 1ο Πιστοποιημένο και Αναγνωρισμένο Ίδρυμα Ανώτερης Εκπαίδευσης Ξενοδοχειακών Σπουδών στην επαρχία Αμμοχώστου, κερνάει καφέ και παρουσιάζει άλλη μια συνάντηση «Coffee Meetings Series». 

Coffee Meetings Series | Το τέλειο φλιτζάνι καφέ, την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου, στις 10:00, στο κτίριο του Cyprus Bartenders Association, με ελεύθερη είσοδο. 

Μάθε τα πάντα για τον καλό καφέ από τους ειδικούς της Coffee Care!

Η σειρά συναντήσεων Coffee Meeting Series συνεχίζεται με την μοναδική παρουσίαση, «Το τέλειο φλιτζάνι καφέ» από την Coffee Care. Μία εκδήλωση, στο πλαίσιο του διετούς προγράμματος Ξενοδοχειακής Διοίκησης του Κολεγίου Akademia! 

Την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου, όσοι παραβρεθούν στο κτίριο του Cyprus Bartenders Association, θα έχουν την δυνατότητα να μάθουν μυστικά και να πάρουν συμβουλές, μαθαίνοντας για το τέλειο φλιτζάνι καφέ από τον Ιωσήφ Ιωσήφ, Coffee Specialist της Coffee Care.  

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Cyprus Bartenders Association , 25ης Μαρτίου 26 , 5292 Παραλίμνι. 

ΗΜΕΡΑ: Παρασκευή 04/02/2022  

ΩΡΑ: 10:00 – 11:00 

ΕΙΣΟΔΟΣ: Ελεύθερη

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Σπουδαστές, εργαζόμενοι ή επαγγελματίες στην εστίαση και στον ξενοδοχειακό κλάδο αλλά και όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν στην πράξη, τι περιλαμβάνει η φοίτηση στο Αναγνωρισμένο Κολέγιο Αkademia. 

Κερνάμε καφέ και στο σπίτι σας!

Αν δεν μπορείς να παρευρεθείς, μπορείς να παρακολουθήσεις την συνάντηση… από το σπίτι, μέσω Google Meet, απολαμβάνοντας ΔΩΡΕΑΝ τον αγαπημένο σου καφέ! 

Το μόνο που πρέπει να κάνεις…

Για να εκδηλώσεις ενδιαφέρον για την συμμετοχή στην παρακολούθηση της συνάντησης από τον χώρο σου, με κερασμένο τον αγαπημένο σου καφέ, στείλε απλό SMS εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή τηλεφώνησε στο 99 30 40 22 και τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει το Κολέγιο Akademia! 

Οι εγγραφές για το πρόγραμμα σπουδών Ιανουαρίου στο Κολέγιο Αkademia ξεκίνησαν. Αν θέλεις και εσύ να βιώσεις την εμπειρία σπουδών στο 1ο Πιστοποιημένο και Αναγνωρισμένο Ίδρυμα Ανώτερης Εκπαίδευσης Ξενοδοχειακών Σπουδών στην επαρχία Αμμοχώστου, κλείσε θέση τώρα εδώ.