Παραλίμνι στην MARCA - “Ο… συνεργάτης της City στην Κύπρο!”


Ένα πολύ ενδιαφέρον δημοσίευμα εντοπίσαμε στην Marca για την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. 

Ο συνάδελφος, Alberto Rubio τιτλοφορεί το κείμενο του ως εξής: “Enosis Neon Paralimni, the Cypriot 'partner' of Manchester City”

“Ένωση, ο Κυπριακός συνεργάτης της Σίτι” 

Ο Alberto συνομίλησε με τον Pawel Zurakowski (φώτο κάτω) ο οποίος είναι ο σύμβουλος του κυρίου Τσόκκου.

ψψψψψψψψδφσδσδφφ

“Υπήρχαν πολλά προβλήματα στην ομάδα με τις προηγούμενες διοικήσεις και ο κόσμος ζήτησε από τον Τσόκκο να βοηθήσειε την ομάδα”, δηλώνει ο Πολωνός και προσθέτει…

“Ο κύριος Τσόκκος αγαπά το ποδόσφαιρο αλλά δεν είναι ειδικός. Θέλει δίπλα του κάποιον να το βοηθήσει. Εγώ ήμουν ποδοσφαιριστής στις μικρότερες κατηγορίες της Πολωνίας ωστόσο κατάλαβα ότι δεν θα γίνω ποτέ Μέσι και Ρονάλντο και σταμάτησα την μπάλα. Έφτιαξα ένα γραφείο μάνατζερ. Γνώρισα τον Τσόκκο και συνδεθήκαμε” 

“Είμαστε μια μικρή ομάδα. Θέλουμε να βγάλουμε ποδοσφαιριστές νεαρούς. Αυτό είναι το πλάνο όπως της Σίτι. Καταφέραμε να συνδεθούμε την Σίτι χάρη στο transferroom. Δεν έχουμε αρκετά χρήματα επομένως οι νεαροί παίκτες είναι η λύση”

**Θυμίζουμε ότι η Ένωση πήρε δανεικό τον Αγκίρι από τους Σίτιζενς. 

**Το transferroom είναι μία πλατφόρμα που ενώνει ομάδες μεταξύ τους. Παρακολουθούν την εξέλιξη ποδοσφαιριστών κτλ. Μέσα σ΄αυτό είναι και η Σίτι μαζί με άλλα 500 κλαμπς” 

δσδσδφσδσ

**Ο Πολωνός σύμβουλος του Τσόκκου με Φίγκο και Αμπιντάλ. 

“Έχουμε επαφή με ομάδες από την Αγγλία, την Ιταλία, την Ισπανία και την Γερμανία. Θέλουμε να παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο. Έχουμε μια μακρά στρατηγική. Έχουμε ιστορία. Στείλαμε παίκτες σε μεγάλες ομάδες στο παρελθόν” 

Πηγή:kerkida.net