Παραλίμνι: Στερούνται οι κολυμβητές μας το οξυγόνο τους


Αγγελία: Πωλείται Discovery Sport


Τα μέτρα να χαλαρώσουν περιμένουν με ανυπομονησία η κολυμβητές του Ναυτικού Ομίλου Κωνσταντίας, προκειμένου να επιστρέψουν στο προπονητηριο κολύμβησης στο Παραλίμνι, το οποίο αποκαλούν δεύτερο σπίτι τους. 

Διαβάστε αναλυτικα την ανακοίνωση 

"Πριν από 5 χρόνια, ξεκίνησαν κάποιες εργασίες καθαρισμού και οριοθέτησης του χώρου, που είχε υποδείξει, ο Δήμος Παραλιμνίου για τη κατασκευή προπονητηρίου κολύμβησης. 

Πέντε χρόνια αργότερα στον ίδιο χώρο έχει κατασκευαστεί ένα κόσμημα για το τόπο μας. Το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Το όραμα του δημάρχου Θεόδωρου Πυρίλλη η τεχνογνωσία και ανιδιοτελή προσφορά του κυρίου Γιώργου Καρά και των συνεργατών του, καθως και έντονη επιθυμία και δημιουργικότητα των ανθρώπων του Ν.Ο.Κωνσταντίας και κυρίως του προέδρου μας Λοϊζου Λοϊζου, έφεραν αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα. 

Λόγω των περιοριστικών μέτρων το κολυμβητήριο μας, το δεύτερο σπίτι μας παραμένει κλειστό. 

Χαμένοι μέσα σε ένα κυκεώνα περιοριστικών μέτρων, ευπαθών ομάδων,  κοινωνικών αποστάσεων, μέτρων για τη δημόσια υγεία, μέτρων για την επανέναρξη της οικονομίας, χάσαμε το μέτρο. Στερούνται οι κολυμβητές μας το οξυγόνο τους. 

Οι κολυμβητές μας περιμένουν υπομονετικά το πράσινο φως για να αναπνεύσουν..... Εξάλλου η υπομονή είναι μερος της αθλητικής τους παιδείας. 

Μέρος της παιδείας τους είναι και η υπακοή στους κανόνες. Αυτούς που θα τους υποδείξουν οι αρμόδιοι, για την ορθή τήρηση των πρωτοκόλλων  υγιεινής συμπεριφοράς. Θα το κάνουν με αφοσίωση και ευλάβεια γιατί είναι το σωστό. Όπως έκαναν τους τελευταίους δυο μήνες σε ότι τους ζητήθηκε.

Οι αθλητές είναι το καμάρι της κοινωνίας μας. Μην τους κόβετε το οξυγόνο."

Νέα Υπηρεσία Αγγελιών στο Νέα Αμμόχωστος! Καταχώρησε τη δική σου

ΑΚΙΝΗΤΑ - ΟΧΗΜΑΤΑ - ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ - ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ