Παραλίμνι: Σοβαρή καταγγελία για τραυματισμό νεαρού τερματοφύλακα



S.O.S. από σελίδα που ασχολείται με την ΕΝΠ (enosis family), η οποία με βραδινή της ανάρτηση στο Facebook, έχει προχωρήσει σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Παρόλο που δεν θα έπρεπε να ενεργούμε «κατόπιν εορτής», είναι η ώρα. Καλά κάνουν στην Ομοσπονδία μας, να εξετάσουν σε βάθος το σημερινό περιστατικό, στο οποίο κινδύνεψε σοβαρά ο νεαρός και ταλαντούχος τερματοφύλακας μας Θεόδωρος Κουτσού, που αξίζει να σημειωθεί ότι αγωνίστηκε με την ομάδα Κ19, παρά τα 15 του χρόνια.

Δεν θα ασχοληθούμε με τον απίστευτο και ανεκδιήγητο διαιτητή, που σύγχισε «τα αυγά με τα καλάθια», παρόλο που θα πρέπει να διαγραφεί χωρίς δεύτερη σκέψη.

Έχουμε όμως υποχρέωση να ασχοληθούμε με την επιβεβλημένη παρουσία ασθενοφόρου, που θα έπρεπε να υπάρχει σε όλα τα παιχνίδια και όχι μόνον στους άνδρες.

Για 40 ολόκληρα λεπτά, ο Θεόδωρος ήταν πεσμένος στο έδαφος, με σπασμένη σπλίνα και εσωτερική αιμορραγία, περιμένοντας το ασθενοφόρο. Ευτυχώς για τον νεαρό, το νοσοκομείο ήταν κοντά. Διαφορετικά, θα θρηνούσαμε…

Περαστικά Θεόδωρε. Σου ευχόμαστε να επιστρέψεις το συντομότερο, υγιής και δυνατός. Η δική σου περιπέτεια, ας είναι η απαρχή μιας νέας και ασφαλούς προσέγγισης των παιχνιδιών στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα!!!».