Παραλίμνι: "Παραλίγο να καούμε ζωντανοί" (photos)



Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στο Παραλίμνι το μεσημέρι της Πέμπτης, πίσω από το στάδιο Τάσος Μάρκου σε κατοικημένη περιοχή, από την οποία δεν υπήρξε, ευτυχώς, κάποιος τραυματισμός, ενώ η ανταπόκριση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπεύθυνου του Πυροσβεστικού σταθμού Αμμοχώστου, κ. Χρήστου Παπανικόλα, στο Νέα Αμμόχωστος "λήφθηκε μήνυμα στον Πυροσβεστικό σταθμό Αμμοχώστου στις 13:16 ότι υπάρχει πυρκαγιά δίπλα από το γήπεδο "Τάσος Μάρκου".  Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε αμέσως με τρία οχήματα και οκτώ πυροσβέστες. Κατά την άφιξη της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά μαινόταν σε σορό από πολυστερίνες και σε ένα κοντέινερ γεμάτο από πολυστερίνες και επεκτάθηκε στην πολυκατοικία που βρίσκεται πλησίον των κοντέινερς" ενώ συμπλήρωσε επίσης ότι "δεν έχουν τραυματιστεί άνθρωποι, καθώς έγινε έγκαιρη εκκένωση της πολυκατοικίας προτού έρθει η πυροσβεστική."

Το neAmmochostos μιλώντας με κάτοικο της πολυκατοικίας η οποία ήταν εμφανώς τρομαγμένη από την πυρκαγιά, ανέφερε: "μόλις είδα την φωτιά να έρχεται στην πολυκατοικία και στα διαμερίσματά μας τρόμαξα ότι θα καούμε ζωντανοί. Ευτυχώς απομακρυνθήκαμε έγκαιρα."

Δείτε φωτορεπορτάζ του Ν.Α