Παραλίμνι: Το πάνε μέχρι τέλους οι καταστηματάρχεςΑποφασισμένοι να το πάνε...μέχρι τέλους είναι οι καταστηματάρχες που επηρεάζονται από τη δημιουργία του κυκλικού κόμβου στην 1ης Απριλίου στο Παραλίμνι!

Συγκεκριμένα βλέποντας ότι το έργο πάει να ξεκινήσει, αποφάσισαν να προβούν σε πιο δυναμικές αντιδράσεις προκειμένου να εισακουστούν τα αιτήματά τους τα οποία, όπως σας ενημερώσαμε απο τις 23 Φεβρουαρίου σε σχετικό ρεπορτάζ είναι:

1. Όχι στη διαχωριστική νησίδα

2. Σμύκρηνση του κυκλικού κόμβου

3. Διασφάλιση πρόσβασης εισόδου εξόδου και στάθμευσης στις επιχειρήσεις και στις οικίες.

Τα πιο πάνω αιτήματα θα αποσταλούν σε επιστολή στον ΠτΔ, στους αρχηγούς κομμάτων και σε σε όλους τους αρμόδιους φορείς!

Πάντως οι καταστηματάρχες είναι ανένδοτοι και ξεκαθαρίζουν ότι σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους θα προχωρήσουν σε λήψη δυναμικών μέτρων!

Να τονίσουμε ότι, όπως σας ενημερώσαμε και σε πρόσφατο ρεπορτάζ σχετικά με το θέμα (Πατήστε ΕΔΩ), οι καταστηματάρχες συγκατατίθενται στην κατασκευή του έργου αλλά με τις πιο πάνω αλλαγές στο σχέδιο.

  Στο σημείο προκειμένου να συμπαρασταθούν των καταστηματαρχών βρέθηκαν οι βουλευτές, Ονούφριος Κουλλά και Κυριάκος Χατζηγιάννης, όπως επίσης και οι δημοτικοί Σύμβουλοι Παραλιμνίου, Τάσος Βλίττης, Χρυσόστομος Φλουρέτζου, Μαρία Μουλαζίμη και Γιαννάκης Ποταμός.

Να πούμε ότι ο Δήμαρχος Παραλιμνίου βρίσκεται στο εξωτερικό 

Φωτογραφίες Ν. Α