Παραλίμνι: Όμορφη πρωτοβουλία από το Β΄ Δημοτικό


Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε το Β΄Δημοτικό σχολείο Παραλιμνίου, το προσωπικό του οποίου αγόρασε προστατευτικές μάσκες από τον ΠΑΣΥΚΑΦ, προκειμένου να ενισχύσει την τεράστια προσπάθεια του συνδέσμου.
Η πρόεδρος του ΠΑΣΥΚΑΦ Αμμοχώστου, Κούλα Χριστοδούλου, ευχαριστεί θερμά το σχολείο για την πράξη αυτή.

Αυτούσια η ανάρτησή της:

"Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ,ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ  ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΤΟΥ Β´ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΟΝ ΠΑΣΥΚΑΦ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΩΝ  ΜΑΣΚΩΝ . 
Εκ μέρους του ΠΑΣΥΚΑΦ θα ήθελα να συγχαρώ θερμά την φίλη και διευθυντρια του Β´ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ, Κυρία Κατερίνα Παντελίδου  για την πραγμάτωση αυτής της  όμορφης πρωτοβουλίας που προβάλλει τον εθελοντισμό   και που εμπνέει   τους μικρούς μαθητές να νοιάζονται για τα κοινά καλλιεργώντας την κουλτούρα αλληλεγγύης και ενεργούς  συμμετοχής στα κοινωνικα ζητήματα  θέτοντας έτσι τις βάσεις για μια κοινωνία που θα νοιάζεται για τον συνάνθρωπο της. 
Ειμαστε βέβαιοι ότι  αυτό  ενισχύει  τη συμμετοχή παρομοιων φιλανθρωπικών δρασεων και την προσπάθεια όλων μας να φτιάξουμε  όλοι μαζί μια κοινωνία ενεργών πολιτών όπου το κοινωνικό όφελος να
μας αφορά όλους.
Αλήθεια  πόσα πολλά μπορούμε να καταφερουμε μαζί και πόσο πολύ μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο γύρω μας όταν υπάρχει κοινός στόχος, συνένωση  δυνάμεων, αγάπη και θέληση!
Για αυτόν ακριβώς τον λόγο αισθανόμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι για τέτοιες δράσεις όπως αυτή η πρωτοβουλία.
Μακάρι τέτοιες δράσεις  να επιδρούν θετικά και να συμβάλλουν  στη δημιουργία 
ενός καλύτερου αύριο.


Η επιτροπή εθελοντών,
το προσωπικό και η Πρόεδρος Πασυκαφ Αμμοχωστου
και μέλος του κεντρικού ΔΣ Συμβουλίου 
Κούλα  Ιωάννου Χριστοδούλου"

Διαφήμιση:

Acropolis Quality Food Paralimni: Ερχόμαστε στην πόρτα του σπιτιού σου με ένα τηλεφώνημα - 23 828 999☎️