Παραλίμνι: Κλειστοί δρόμοι λόγω έργων


Ενημερώνεστε ότι, στο Παραλίμνι από το Σάββατο 12/10/2019 από τις 14:00 μέχρι την Κυριακή 13/10/2019 η ώρα 19:00, τμήμα της Λεωφόρου 1ης Απριλίου από τη συμβολή της με την οδό Σταδίου μέχρι και τον κυκλικό κόμβο ανεμόμυλου (Mcdonads) θα παραμείνει κλειστό για την τροχαία κίνηση λόγω εκτέλεσης οδικών έργων.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται ως ακολούθως:

Από Αγία Νάπα προς Παραλίμνι: Από τον κυκλικό κόμβο ανεμόμυλου θα γίνει εκτροπή της τροχαίας κίνησης προς Πρωταρά, μέσω των δρόμων Αγίου Παντελεήμονα, Αγίου Θωμά και Σταδίου. 

 

Από Παραλίμνι προς Αγία Νάπα: Στη συμβολή της Λεωφόρου 1ης Αρπιλίου με Σταδίου, θα γίνει εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω των οδών Σταδίου, Αγίου Θωμά, Αγίου Παντελεήμονα, με κατάληξη στον κυκλικό κόμβο ανεμόμυλου.    

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί μέσω της πλατφόρμας ΔΙΑΥΛΟΣ http://www.traffic4cyprus.org.cy/trafficapp/?wp=index-gr για οδικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς επίσης και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για το κυκλοφοριακό.