Παραλίμνι: Κέρδισε αυτοκίνητο και το χάρισε σε άπορη οικογένεια


Στις μέρες μας ακόμα υπάρχει ανθρωπιά, και αυτό φαίνεται από την σπουδαία πράξη της κ. Μέμνιας η οποία χαρίζει ένα αυτοκίνητο το οποίο κέρδισε, σε μια άπορη οικογένεια.

Συγκεκριμένα, η κ. Μέμνια Λεοτσάκου ήταν η νικήτρια της κλήρωσης των λαχνών οι οποίοι διατέθηκαν για τα έργα ανακαίνισης της Παναγίας Παναγιώτισσας στον Πρωταρά.


Το δώρο της, ένα αυτοκίνητο το οποίο παρέδωσε σήμερα η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, στον γιο της κ Μέμνιας, Αλέξανδρο.

Ωστόσο, η μεγάλη τυχερή δεν έμεινε μέχρι εδώ. Επιθυμία της, την οποία εξέφρασε στον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως, Αρχιμανδρίτη Αυγουστίνο Κκαρά, είναι όπως το αυτοκίνητο δοθεί σε μια άπορη οικογένεια που το έχει ανάγκη. 

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου “η πράξη αυτή είναι υπόδειγμα ουσιαστικής αγάπης προς τον άνθρωπο! Ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας κ.Βασίλειος εκφράζει την ευγνωμοσύνη της Εκκλησίας στην αγαπητή Μέμνια και εύχεται σε αυτή και την οικογένειά της υγεία και μακροημέρευση και κάθε καλό από Θεού”.

1