Παραλίμνι: Και τρίτη σύλληψη για τα δεκάδες γραμμάρια κοκαϊνης


Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εναντίον τριών αλλοδαπών, δύο γυναικών ηλικίας 24 και 20 χρόνων και ενός άνδρα 37 χρόνων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών και  παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στη 01.30 σήμερα τα ξημερώματα, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, μέλη της ΥΚΑΝ, διενήργησαν έρευνα σε οικία, στην περιοχή Παραλιμνίου, όπου διαμένουν  δύο γυναίκες από τη Βουλγαρία ηλικίας 24 και 20 χρόνων.
 
Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια μια ζυγαριά ακριβείας και τέσσερις συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 78 περίπου γραμμαρίων.

Η 24χρονη και η 20χρονη συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών και της παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.
 
Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη το πρωί και ένας άνδρας από τη Νιγηρία ηλικίας 37 χρόνων και μαζί με τις δύο γυναίκες οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης για οκτώ ημέρες.
 
Την υπόθεση διερευνά το Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου της ΥΚΑΝ.