Παραλίμνι: Η συσκευή που προσφέρει περισσότερη δύναμη, ασύγκριτη ροπή και γρήγορη μείωση της κατανάλωσης καυσίμων


Θέλεις αυτοκίνητο που να αλλάζει τρόπους οδήγησης; Ή καλύτερα, μια συσκευή που να βάζεις στο αυτοκίνητο σου και να…το οδηγήσεις όπως θες;

Το Rapid FR είναι εδώ για να σου προσφέρει περισσότερη δύναμη, ασύγκριτη ροπή και γρήγορη μείωση της κατανάλωσης καυσίμων. Και βρίσκεται στο συνεργείο M.Vrachimis & Son στο Παραλίμνι!

Η Dimsport λοιπόν, παρουσιάζει το RAPID FR, μια συσκευή σχεδιασμένη για χρήση στο πεντάλ γκαζιού που μπορεί να εγκατασταθεί τόσο σε παραδοσιακά οχήματα βενζίνης και ντίζελ όσο και σε οχήματα υβριδικά και ηλεκτρικά. Η Dimsport υπερηφανεύεται για περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας με τη σειρά προϊόντων RAPID, και το γκαράζ M.Vrachimis είναι επίσημος αντιπρόσωπος της εταιρίας, παγκύπρια!

Πώς το χρησιμοποιείς λοιπόν;

Διάλεξε το Limit Eco για εξοικονόμηση καυσίμων και ομαλότερο οδήγημα, το City Mode για να διατηρηθεί η ανταπόκριση του οχήματος όταν βρίσκεσαι σε κυκλοφοριακή συμφόρηση, το Sport Mode για αύξηση της ταχύτητας απόκρισης του επιταχυντή ή το Race Mode για μέγιστη ανταπόκριση στα χειριστήρια γκαζιού.

4 ΣΕ 1!

Διατίθεται επίσης με εφαρμογή και bluetooth: https://www.dimsport.it/en/rapid/rapid-fr/ όπου μπορείς να δεις τα δυναμομετρημένα αποτελέσματα και να το χειριστείς!

Επικοινωνήστε με το συνεργείο M.Vrachimis & Son για δωρεάν δοκιμή στο 96350642 ή μέσω της σελίδας τους στο Facebook πατώντας ΕΔΩ!